25 spiskanih milijuna: Juventus miče Zlatnu kantu, stigla zamjena Candreva

 
PROŠLOG ljeta Juventus je dotad solidnog Brazilca Felipea Mela kupio od Fiorentine za 25 milijuna eura. Trebao je biti pojačanje i novi stup projekta povratka u svjetski vrh. Samo šest mjeseci kasnije prisiljeni su dovesti zamjenu, te su dodatnih sedam milijuna eura izdvojili za 22-godišnjeg Antonija Candrevu iz Udinesea.

Radi se o mladom, nadolazećem, veznjaku na kojeg računaju odmah. Candreva dolazi na posudbu za 500. 000 eura, a bude li zadovoljio na ljeto će biti otkupljen. Po profilu vrlo je sličan Melu, koji je pao na svakom testu i izdao zadnje povjerenje struke u Staroj dami.

Iako je Melo proljeće najavljivao kao vrijeme kad će potvrditi kvalitetu, odsad će se za minute boriti s klupe. Igrač koji je u Seriju A stigao 2008. nakon sjajne sezone u Almeriji nedavno je osvojio Zlatnu kantu, novinarsku "nagradu" za najveće razočaranje sezone, a prema nekim napisima u talijanskim medijima čak bi mogao otići u Arsenal.
 
Talentirani Candreva iza sebe ima osam nastupa za talijansku reprezentaciju, a nominalna cijena mu je četiri milijuna eura. Očekuje se da odmah pomogne momčadi koja mjesecima razočarava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.