Zagreb je dobio novu second hand trgovinu s luksuznim komadima

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAGREB je upravo postao bogatiji za novi luksuzni second hand dućan Dress me, koji se nalazi na adresi Jurišićeva 19, unutar Rotonda centra. Ovaj second hand svoja je vrata otvorio ovoga tjedna, a zasad prima kupce samo po prethodnom dogovoru.

"Mnoge djevojke nakon važnih prigoda više nikada ne obuku kupljenu haljinu"

Vlasnica salona I DO weddings Jasna Matok, kroz svoje dugogodišnje iskustvo u radu s mladenkama i djevojkama u potrazi za svečanim haljinama, prepoznala je potrebu za takvim mjestom.

"Mnoge djevojke nakon važnih prigoda više nikada ne obuku kupljenu haljinu. Prateći internetsku prodaju nošenih haljina, uočili smo da se haljine često ne prodaju brzo, a ponekad uopće ne. Zato smo odlučili ponuditi ženama mjesto gdje će moći vidjeti veliku ponudu brendiranih haljina, koje su najčešće nošene samo jednom i izuzetno su dobro očuvane", navela je. 

Dodala je da tako žene mogu usporediti i isprobati različite modele te dobiti zadovoljavajuće iskustvo kupovine, bez dileme u odabiru onog što im najbolje odgovara.

Cijene niže do 40% od redovnih

Novi second hand Dress me nudi komade renomiranih domaćih i svjetskih brendova po cijenama do 40 posto nižim od redovnih. Neki od brendova koji se mogu pronaći u ovom second handu su Lei Lou by Alex Dojčinović, Zigman, Mihano Momosa, Self-portrait, Elisabetta Franchi i Ami Paris.

Također, u planu je uvesti i mogućnost najma odjeće. Na koncu, za one koji žele prodati svoje nošene komade, showroom nudi uslugu komisijske prodaje - odjeća i modni dodaci se primaju u showroom, a prodavateljima se isplaćuje dogovorena cijena nakon prodaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.