Za ovu iPhone 15 Pro masku Dbrand tvrdi: Prije ćete umrijeti nego što će požutjeti

Foto: dbrand.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DBRAND ima novu prozirnu masku od 50 dolara (oko 46 eura), nazvanu Ghost Case, za nekoliko vodećih telefona - uključujući iPhone 15 Pro telefone koje će Apple danas predstaviti. A Dbrand kaže da je "doslovno nemoguće" da požuti. Dok na službenoj stranici uz masku stoji: "Prije ćete umrijeti nego što će požutjeti."

>> UŽIVO Apple predstavlja novi iPhone

To je prilično velika tvrdnja, ali Dbrand inzistira na tome da mat crna koja uokviruje kućište to čini takvim. Maske će se početi isporučivati ​​u listopadu, ali možete ih naručiti već sada.

Izvršni direktor Adam Ijaz rekao je The Vergeu u e-poruci da je "to mješavina materijala, naknadne obrade i - što je najvažnije - namjernih izbora industrijskog dizajna". Dbrand opisuje masku kao prianjajuću, a gumbe kao klikabilne i taktilne i tvrdi da može izdržati pad s visine od oko 3 metra.

Marka ima maske i za druge telefone

Tvrtka ima verzije i za druge telefone - iPhone 14 Pro, Google Pixel 7 Pro i Samsung Galaxy S22 / S23 Ultra. Sve će maske imati ugrađene MagSafe magnete tako da možete staviti bilo koji telefon koji imate na jedan od Appleovih magnetskih punjača i iskoristiti prednosti ovakvog punjenja. Ghost Case, bez obzira na telefon na kojem se nalazi, debljine je 1.2 mm.

Ijaz je dao više pojedinosti o tome kako je tvrtka prevladala intrinzični problem žutila s TPU-om - fleksibilnim materijalom koji se često koristi za prozirne maske. Dok neke tvrtke umjesto toga koriste polikarbonat jer ne žuti, također se ne savija dobro niti izgleda tako "prozirno", a njegovo miješanje s TPU-om samo odgađa neizbježno, rekao je.

Umjesto toga, Ghost Case koristi TPU samo za neprozirne dijelove, dok polikarbonat čini ostatak, a dizajn mu pomaže da "izgleda i osjeća se kao prozirna maska", prema Ijazu. Masku možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.