Za najsigurnije ronjenje: Ovaj moćni sat ističe se impresivnim mogućnostima

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste ronilac, ovu ste vijest zasigurno jedva dočekali. Naime, Garmin je najavio sat Descent Mk3. Opisan je kao napredno ronilačko računalo i pametni sat predviđen za mala zapešća. Ovaj gadget omogućava vam da maksimalno uživate u ronjenju, kao i da iskoristite napredne pametne značajke za aktivnosti izvan vode.

Računalo na vašem zapešću

U samim postavkama sata moguće je odabrati nekoliko načina ronjenja, a alat spremnosti za ronjenje tu je da vas obavijesti o vašoj razini pripremljenosti. Uz sat je moguće roniti do 200 metara dubine. Baterija traje do 30 sati u načinu rada za ronjenje te do 10 dana u načinu rada pametnog sata.

Descent Mk3 je opremljen i Diveview kartama u boji, a ronjenja možete pregledavati i dijeliti u aplikaciji Garmin Dive za pametne telefone. Sat neprestano mjeri puls na zapešću te nudi poboljšano tumačenje statusa treniranja i preporučeno vrijeme vježbanja. Omogućava pohranu glazbe i plaćanje uz Garmin pay. 

Garmin Descent Mk3I, Garmin.com, 1499.99 eura (11.301.67 kn)

>> Stigao u prodaju: Garminov novi pametni sat Venu 3 zna kada ste drijemali

Lagan i moćan

Težina sata bez remena je 77.8 grama, sa silikonskim remenom 105.6 grama, a s titanijskim remenom 165.9 grama. Sat je opremljen AMOLED ekranom na dodir. Promjer zaslona je 35.56 mm, a rezolucija 454x454 piksela. Moguće je birati između dvije veličine kućišta, one od 43 mm i 51 mm.

Garmin Descent Mk3i, Garmin.com, 1849.99 eura (13.938,75 kn)

Sat se povezuje na Bluetooth, ANT+, Wi-Fi i SubWave. Ne morate se brinuti da ćete ga izgubiti, jer ima funkciju "pronađi moj sat". Garmin Descent Mk3 je kompatibilan s iPhone i Android mobilnim telefonima te s aplikacijom Garmin Connect Mobile.

Dostupnost Descent Mk3 očekuje se u razdoblju između 5 i 8 tjedana, a naručiti ga možete već danas. Više doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.