U Zagrebu će se uskoro moći kupiti prekrasne ChiaCups šalice na odličnoj rasprodaji

Foto: chiacupsstudio.com (na fotki nisu šalice koje će biti na rasprodaji)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGLA je jesen, onaj divni period u godini kada se volimo ušuškati doma s dekicom, dobrim štivom ili filmom te ispijati topli čaj, ili kavu. No za ove sitne gušte vrijedi imati i lijepu šalicu, a još ako se može naći na sniženju, sreći nema kraja.

Upravo zato mnoge bi mogla razveseliti vijest da ChiaCups Studio priprema rasprodaju svojih divnih točkastih šalica, ali i drugih komada ove subote. 

"S crnim točkicama, s crvenim, plavim, vaze, zdjelice, tanjurići, botaničke, pa čak i božićne šalice, sve s manjim greškicama, moći ćete nabaviti na sniženju u subotu u Zagrebu! Vidimo se!" piše u sklopu objave na Instagramu ChiaCups Studija. 

Popusti prema Instagram objavi idu i do 70%, a rasprodaja će se održati u Zagrebu 30.9. od 10 do 14 sati, na adresi Gundulićeva 39, u dvorištu. Idealna prilika za ugrabiti koju krasnu šalicu po nižoj cijeni i nadopuniti kolekciju. 

Vijest o rasprodaji stiže nakon što je Studio razveselio svoje fanove da će uskoro otvoriti trgovinu, ali i kafić u centru Zagreba u Palmotićevoj ulici. Za sada su otkrili da se nadaju otvorenju u studenom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.