Pronašli smo povoljniju verziju Inuikii čizmica. Koštaju 300 kuna

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKADA su to bile UGG čizmice, a sada su pak Inuikii buce postale najpopularniji komad obuće za zimski period. 

Ne čudi zašto je jedan takav komad obuće toliko popularan, udobne su i tople te pristaju uz više-manje sve outfite. No cijena im je visoka i to im je jedini "minus".

Nedavno smo ih pronašli na sniženju, a posebno nas je razveselilo kada smo u novoj H&M ponudi vidjeli vrlo sličnu verziju tih popularnih buca i to za puno manje novaca. Radi se o podstavljenim gležnjačama s vezicama, a cijena im je 302 kn (39.99 €).

Gležnjače s toplom podstavom

To se naspram cijene originalnih Inuikii čizmica, koja se kreće od 1500 pa preko 3000 kuna, čini više nego povoljno. H&M u ponudi ima četiri verzije i to tri crna modela i jedan bež koji izvana ima umjetno krzno. Što se tiče crnih modela, dvije verzije su s krznom, a jedna je bez.

H&M ih opisuje kao gležnjače tople podstave, s vezicama preko stopala i oko gležnja. Visina potplata je 4.5 centimetara. Pogledajte sve modele u nastavku.

H&M crne gležnjače s gornjim dijelom od umjetne brušene kože

H&M crne gležnjače s umjetnim krznom

H&M svijetlo-bež gležnjače s umjetnim krznom

H&M crne gležnjače

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.