Toblerone u Velikoj Britaniji lansirao svoje prvo čokoladno uskršnje jaje

Foto: Promo/tesco.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo navikli na razne prigodne uskršnje slatkiše čim se krenemo približavati travnju. Moglo bi se reći da smo danas prilično razmaženi izborom kada je riječ o uskršnjim jajima i čokoladnim poslasticama uoči Uskrsa. A mnogi brendovi predstavili su ili pak najavili svoje novitete, jedan od njih je i mnogima omiljeni švicarski brend Toblerone.

Ispunjeno mini Toblerone čokoladama

Toblerone je odlučio ove godine lansirati svoje prvo čokoladno jaje u Velikoj Britaniji. Za sada je ova poslastica dostupna samo na policama Tesca po cijeni od 12 funti (13.63 eura). Cijena je prilično visoka, ali opet, danas je gotovo sve (pre)skupo. 

Kao i originalna Toblerone čokolada, i ovo jaje napravljeno je od meda, badema i nugata. Ovo uskršnje jaje nosi naziv The Edgy Egg, zahvaljujući geometrijski oblikovanoj ljusci od mliječne čokolade. Novo lansiranje sadrži šest mini Toblerone čokoladica. 

Toblerone je već ranije imao prigodna, uskršnja, jaja koja su bila napravljena od plastike i ispunjena mini Tobleronima, a ta se verzija može naručiti i kod nas, samo je cijena dostave paprena. Nadamo se da će gore spomenuti novitet doći i k nama jer bismo ga voljeli isprobati unatoč visokoj cijeni. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.