Tiktokerica pohvalila ovaj gel za obrve. Ljudi pišu: Najbolji proizvod

Screenshot/Foto: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je odlična platforma za praćenje noviteta, gledanje recenzija, otkrivanje raznih trikova i korisnih proizvoda iz doslovno svake kategorije. Zahvaljujući toj društvenoj mreži, otkrili smo ovaj proizvod za obrve marke NYX, za koji tiktokerica Keyla Remache (@keylaremachee) tvrdi da joj u kratkom roku omogućava instant uređene obrve.

"Podignite svoju rutinu obrva na višu razinu jednim proizvodom!" poručuje tiktokerica čiji je video u samo par dana pregledan 4.4 milijuna puta. U videu je pokazala kako koristi gel-maskaru za obrve NYX Thick it. Stick it! On, koja, prema marki, daje boju obrvama, ali ih i drži na mjestu. 

@keylaremachee Take your brow routine to the next level with one single product ! #nyxcosmetics #eyebrowhack #browhack #eyebrowtutorial #keylaremache #makeuptips #makeuphacks #thickitstickit ♬ original sound - Keyla Remache

"Radi savršeno"

Tiktokerica je također u videu pokazala da se proizvod ne razmazuje čak ni ako se obrva protrlja, ali neki su se u komentarima javili da njihovo iskustvo nije takvo iako im je proizvod inače sjajan. 

"Volim ovaj proizvod i zapravo ga koristim svaki dan, ali razmazuje se ako protrljate obrve... Mislim da nisi dobro protrljala obrvu", "Definitivno je izvrstan proizvod, koristim ga i stalno dobivam komentare o svojim obrvama. No nisi je protrljala jer se razmazuje."

No drugi su isključivo pohvalili ovaj proizvod za obrve i nisu isticali mane. "Najbolji proizvod koji sam kupila", "Imam ga, sviđa mi se i suši se odmah. Totalno se isplati!", "Volim ovaj proizvod", "Mislim da je fantastičan. Radi savršeno", "Ovo je glavna stvar u mojoj kozmetičkoj torbici. Volim ga."

Bilo je i par onih koji su u komentarima napisali da njima ovaj proizvod ne daje takav efekt te da ne znaju što krivo rade. 

Objavila je detaljniji video kako koristiti ovaj gel da se ne razmazuje

S obzirom na komentare nekih da se njima ovaj gel razmaže ako protrljaju obrve ili da im ne daje takav efekt, tiktokerica je objavila i drugi video, u kojem je detaljnije pojasnila kako ga treba koristiti. Kaže da ga treba nanijeti nakon pudera, zanemariti nered i ostaviti minutu da se posuši. Zatim ići s drugim slojem i ponovno pričekati da se posuši. 

@keylaremachee Replying to @Sophie hope this helps! 🖤 #thickitstickit #keylaremache #contentcreator #makeuphacks #fyp #viral #eyebrowtutorial ♬ original sound - Keyla Remache

Potom je pokazala kako obriše višak proizvoda tamo gdje nije potreban. "I ostaje vam savršena obrva", kaže. Zatim je protrljala obrvu i pokazala da se nije razmazala. Mnogi su joj u komentarima zahvalili i istaknuli da će ga kupiti. 

"Definitivno kupujem", "Toliko ste iskreni i autentični, što je pravo osvježenje na ovoj platformi", "Nemam obrve, treba mi ovo", "Hvala ti", "Vau, savršeno. Hvala ti."

Ovaj NYX-ov proizvod za obrve može se naći u raznim drogerijama koje drže taj brend, ali sve boje smo na stanju pronašli na Cult Beauty i Lookfantastic online trgovinama, gdje košta oko 12 eura. 

NYX Thick it. Stick it! gel za obrve, Cult Beauty, 12.43 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.