"Tako slatko": Šalica i tanjurić iz H&M-a osvojili su TikTok, jasno je i zašto

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com/Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE godine su jako popularni komadi s motivima srca. Tako je ranije ove godine na društvenim mrežama postala viralna IKEA-ina posteljina sa srcima koja se od tada nekoliko puta rasprodala u internetskoj trgovini i bilo ju je teško uhvatiti na stanju.

Zatim su u listopadu društvene mreže poludjele za H&M-ovim pidžamama sa srcima, a sada nam na TikTok feedu neprestano iskače set istog brenda, koji se sastoji od šalice, tanjurića i žličica s ovim popularnim motivom. Svi ovi komadi mogu se kupiti i pojedinačno. 

@0liviabelle Mini H&M Haul 💌 #hmhome #hmhomehaul #hm #mug #mugs #pinkmug #cutemug #handmhomehaul #handm #valentinesday #heartmugs #newmug #mugcollection #hmhomeinspo #valentinesgiftideas #hmhomedecor #valentinesdaygift #galentinesday #preppy #aesthetic #heartmug #homeaesthetic #coquette #unboxing #coquetteaesthetic #pinterestaesthetic #fyp #fyp #hmvalentine ♬ som original - crz
@freyiacreative Theeeee cutest red heart set to match with your IKEA bed sheets 🥰 #hmhome #hmhomenewin #hmhomedecor #hmhomeinspo #cutethings #cutethingstobuy #homeinspo #homeinspiration ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

"Tako slatko", "Ovo je tako dražesno", "Volim ovo", "Preslatko", samo su neki od komentara na TikToku. Ovaj set šalice i tanjurića toliko je popularan da se na našoj H&M internetskoj stranici rasprodao.

No dok smo obilazili novu H&M Home trgovinu u Arena centru, primijetili smo da ih tamo ima na stanju pa ako ih želite i Arena vam je blizu, znate gdje trebate otići. U internetskoj se trgovini, doduše, može prijaviti da se dobije obavijest kada se vrate na stanje, a trenutno su dostupne samo žličice. 

>> H&M Home sada je došao i u Arenu Centar. Evo kako izgleda

Tanjurić, 4.99 eura (37.59 kn)
Šalica, 4.99 eura (37.59 kn)
Set od dvije žličice, 9.99 eura (75.27 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.