"Svakoj otkaz koja tamo radi": Ovako izgleda Zara nakon početka ljetnih sniženja

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI Hrvati i Hrvatice su s nestrpljenjem čekali veliko ljetno sniženje u Zari, kada popusti znaju ići i do 70%. Međutim, ove godine sniženje je došlo sa zakašnjenjem, nakon što je već započelo u susjednim državama. Tako je krenulo tek 30. lipnja u aplikaciji i na webu, dok je u trgovinama počelo 1. srpnja.

Na ovogodišnjem Zarinom sniženju cijene pojedinih komada pale su i za više od 60%, iako je većina artikala snižena između 20% i 30%. Atraktivni popusti privukli su vjerne kupce u trgovine, što je rezultiralo gužvama već od prvog dana akcije.

Međutim, s popustima i gužvama dolazi i negativna strana - nered u trgovinama. Hrvatska tiktokerica Dua Liza, @preksie, snimila je video u jednoj Zarinoj trgovini u Zadru. Rekla nam je da je, kada je vidjela stanje, morala snimiti video.

@preksie

Bozeeeeeeee

♬ Vine Boom - Modernmadeit

"Second hand ili Zara?", "Preskočit ću", "Bože, koji užas. Kad vidim taj nered meni je zlo", "Malo prije sam bila tamo, ajme na što to liči", "Ovo su kupci krivi koji ne znaju vratiti stvari na svoje mjesto", "Isuse kakav svinjac.. kako nije ljude sram nešto ostavit na podu ili kad im padne samo odu", "Kupila sam sve što trebam prije sniženja, nije vrijedno živaca", "Je l' tako i doma ostave da mi ih je pitati?", "Svakoj otkaz koja tamo radi!", "Ja ne kužim kako žene ovo mogu napraviti", "Kad god uđem u Zaru takvo je stanje, ljudi su stoka, koliko nered mogu napraviti", "Sramota za ženski rod", "Užas, kao neko skladište robe", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.