Stigla je Ray-Ban x Lenny Kravitz kolekcija. Ljudi pišu: Kakav lijep muškarac

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend naočala Ray-Ban udružio se s legendarnim glazbenikom Lennyjem Kravitzom na ograničenoj kolekciji Reverse sunčanih naočala, koje simboliziraju duh neposlušnosti i individualnosti. Za izradu ove ograničene kolekcije korišteni su ekološki prihvatljivi materijali.

Istaknuti model Aviator Reverse u zlatnoj boji već je rasprodan

U sklopu kolekcije dostupne su tri boje modela Ray-Ban Reverse - zlatna, crna i srebrna. Svaki par naočala odlikuje se graviranim potpisom pjevača, što ih čini kolekcionarskim predmetom.

Za razliku od tradicionalnih naočala Ray-Ban Aviator, model Reverse donosi konkavni dizajn te leće dizajnirane da smanje odbljesak do 70% na valnim duljinama na koje je oko najosjetljivije, prema službenom opisu proizvoda.

Luksuzni model Aviator Reverse u zlatnoj boji posebno se istaknuo u ovoj kolekciji, a unatoč cijeni od 500 eura, već je rasprodan. Ova ekskluzivna iteracija limitirana je na samo 1000 komada diljem svijeta. Krasi ih premium zlatni okvir i zlatne zrcalne leće, kao i ograničeno izdanje pakiranja i futrole potpisane od glazbenika. 

"Na njemu sve izgleda dobro!"

"Ray-Ban je postao još više kul", "Na njemu sve izgleda dobro!", "Ovaj model je predobar", "Legendarne", "Najbolji svih vremena", "Legenda", "Ove moram imati, a zbog Lennyja izgledaju seksi", "Kakav lijep muškarac", "Oboje je bezvremensko", neki su od komentara na Instagramu Ray-Bana ispod fotke Lennyja sa zlatnim sunčanim naočalama Aviator Reverse. 

Za razliku od ekskluzivnog zlatnog modela, crni i srebrni modeli još su dostupni za kupnju po nešto nižoj cijeni od 215 eura. Ove svestrane boje pogodne su za nošenje u formalnim ili ležernijim prilikama. Svaki par dolazi sa zaštitnom futrolom, koja pruža sigurnost i zaštitu sunčanih naočala kada se ne koriste.

Ova kolekcija debitirala je 14. ožujka u svim Ray-Ban trgovinama i online, a dostupnost kolekcije proširila se na druge prodajne kanale od 2. travnja omogućujući ljubiteljima širom svijeta da postanu dio ove jedinstvene suradnje. Kompletnu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.