"Štede nevjerojatno puno prostora": Jednostavno rješenje za male ormare

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA brzo ponestane mjesta u ormaru, a naročito se to odnosi na one koji vole imati puno odjeće za što više odjevnih kombinacija. No kako napraviti više mjesta a da ne kupujete novi, viši, prostraniji ormar? Tako da kupite sklopive vješalice koje štede prostor uz puno manji novčani ulog.

"Vrlo praktično i jednostavno"

Na TikToku smo pronašli video koji demonstrira korištenje ovakvih vješalica. Gabby (@gabrielle.katerina) je pokazala sastavljanje i samo korištenje vješalice koja vidljivo optimizira raspoloživ prostor.

@gabrielle.katerina Maximize your closet space with this collapsible pant hanger. #smallspace#spacesaving #amazonfinds #rvlife #closetorganization #clothingorganization ♬ Lofi & Chill (Instrumental) - ChillHop

Ovakve vješalice imaju izvrsne recenzije na Amazonu: "Vrlo praktično i jednostavno za korištenje", "Odlična i jako dobro provedena ideja", "Jako praktično", "Ako imate malo prostora, ovo će ga učiniti urednim", "Čelične su, štede nevjerojatno puno prostora i vrlo su snažne", "Najbolja ideja za uštedu prostora", "Praktično", "Štedi prostor".

Brza i jednostavna organizacija odjeće

Ove se vješalice mogu postaviti horizontalno, a ako trebate više prostora, spustite jednu stranu i stajat će vertikalno te vam štedjeti prostor. Vješalice mogu držati nekoliko komada odjeće istovremeno. Trebate ih sastaviti sami, a dolaze s uputama te će vam za to trebati tek nekoliko minuta.

Ispod smo izdvojili vješalice idealne za hlače i šalove te one koje će vam poslužiti za košulje, majice i druge komade odjeće.

Sklopiva vješalica za hlače, Amazon, 21.99 eura
Sklopiva vješalica, Amazon, snižena cijena je 17.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.