Skupocjena četka za kosu navodno produljuje vrijeme između pranja

Screenshot/Foto: TikTok/altesse-studio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO imate masnu kosu, vjerojatno redovito tražite rješenja koja će vam omogućiti da produljite vrijeme između pranja kose. Mnogi pribjegavaju suhim šamponima, a u zadnje vrijeme sve je popularnije korištenje četke za kosu s čekinjama od veprove dlake.

"Jako lijepa i efikasna četka"

Luksuzni brend za njegu kose Altesse Studio prodaje i reklamira sve vrste ovih četki potrošačima koji žele riješiti probleme s kosom. Čekinje od veprove dlake, koje su napravljene od keratina, vlaknaste su i sastoje se od kutikula, koje djeluju poput ljuskica hvatajući ulje s vrha glave i raspoređujući ga po kosi, njegujući suhe pramenove na vašoj glavi.

@sammy__hammy Come with me to paint some gorgeous hairbrushes for a press event💖💖 #altessestudio #hairbrushes #painting #customhairbrush ♬ espresso sabrina carpenter sped up - gabs💌

Ovisno o dužini kose, ova bi četka vaš suhi šampon mogla zamijeniti za tri do šest tjedana četkanja kako biste mogli prati kosu jedan dan kasnije nego prije. Brend preporučuje korištenje metode 100 poteza četkom, pri čemu kosu podijelite na četvrtine i četkate 25 puta u svakom smjeru.

"Prva dva tjedna primijetit ćete da vam je kosa masnija, što je normalno i dobar znak. To znači da su prirodna ulja počela silaziti niz vašu kosu i uskoro će dosegnuti vrhove. Ovo će uravnotežiti proizvodnju sebuma ostavljajući vlasište i korijenje čišćima, a vrhove njegovanima," rekla je Julia Tissot-Gaillard, izvršna direktorica Altesse Studija.

Recenzije na stranici brenda vrlo su pozitivne: "Čini mi se da vidim razliku već nakon dva dana", "Jako lijepa i efikasna četka, no drška je malena", "Vrlo ugodna za četkanje", "Zbilja se osjeti efekt masaže vlasišta".

Četka za kosu, Altesse Studio, cijena je 180 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.