Sav sadržaj iz četiri kutije čaja prebacila je u staklenku. Količina ju je šokirala

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Joy, @joyofthejungl, odlučila je prestati kupovati čaj u vrećicama te je preostali čaj koji je imala u tom obliku raspakirala i sav sadržaj prebacila u staklenku. "Želim prestati koristiti vrećice čaja i počinjem kupovati čaj u rinfuzi", naglasila je u videu koji je do sada pregledan 2.8 milijuna puta.

Ukupno je raspakirala četiri kutije čaja i ispraznila sve vrećice prebacivši sadržaj u posudu, a količina koju je na kraju dobila šokirala ju je. "Ovo je smiješno", istaknula je. Također, usporedila je količinu dobivenog čaja s količinom čaja u rinfuzi koju je kupila za cijenu jedne kutije čaja u vrećicama.

@joyofthejungl loose leaf bulk tea is a win win win #tealover #hormonebalance ♬ original sound - joyofthejungl

Mnogi su joj zahvalili na videu

Osim toga, u videu je istaknula da kupnjom čaja u rinfuzi izbjegava "nevjerojatnu količinu otpada". Video je prikupio mnoštvo komentara, a mnogi su joj zahvalili na ovome. 

"Hvala ti. Uvijek sam se pitala jesu li vrećice čaja isplative", "Imam čaj u rinfuzi, ali ga ne koristim jer mi ode previše vremena na čišćenje, a i čaj ispadne prejak", "Razlika je i u kvaliteti", "Promijenila si mi život", "Kada potrošim kutije koje imam, više ih neću kupovati", "Hvala ti što si ovo podijelila", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.