Sarah Jessica Parker kune se u ovaj muški miris za svjež i profinjen dojam

Foto: Shutterstock/koku.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU parfema cvjetni i vanilija tonovi su vječno popularni, pružajući dugotrajne mirise koji nikada ne izlaze iz mode. No, postoji nešto iznimno privlačno u toplim, drvenastim notama koje odišu nevjerojatnom elegancijom.

Ovo mišljenje dijeli i Sarah Jessica Parker, koja je nedavno priznala svoju privrženost svježim i zemljanim parfemima, unatoč tome što se tehnički prodaju kao kolonjske vode za muškarce.

Mirisi poput kože postaju sve traženiji, a mnogi smatraju da su među najboljim parfemima za žene - i to s dobrim razlogom. Ti mirisi očaravaju svojom složenošću, pružajući osjećaj topline i bogatstva koji zrači sofisticiranošću.

Jedan od najboljih primjera je parfem koji obožava Sarah Jessica Parker, a koji kombinira zelene i drvenaste note, stvarajući miris koji je savršen za svaku prigodu i svako godišnje doba.

Bezvremenski parfem koji je osvojio srce same Carrie Bradshaw je Guerlain Vétiver. Glumica je za Who What Wear izjavila: "Trenutno koristim stari Guerlain Vétiver, koji je fantastičan. To je muški miris koji postoji već 15 ili više godina."

Guerlain Vétiver, 100 ml, cijena je 81 €

Idealan izbor za ljubitelje svježih jutarnjih mirisa i prirodnih nota

Vétiver sjedinjuje zemljane note vetivera s osvježavajućim citrusima, muškatnim oraščićem, duhanom i mahunama tonke. Rezultat je bogat i drvenast dojam, istovremeno topao i sofisticiran.

Guerlain opisuje Vétiver kao miris "zemlje u svitanju", što ga čini idealnim izborom za ljubitelje svježih jutarnjih mirisa i prirodnih nota.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.