Reklama s Kim Kardashian i Jimmyjem Fallonom oduševila mnoge: "Ovo je fantastično"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BRENDOVI se danas moraju znatno više potruditi kako bi privukli pažnju svojim reklamama i istaknuli se u moru sličnih. Novoj kampanji Beats by Dre to je uspjelo zahvaljujući uključivanju dvaju poznatih lica - Kim Kardashian i Jimmyja Fallona.

Kim protiv Jima, kampanja koju je osmislila agencija Mirimar, suprotstavlja reality zvijezdu i poslovnu mogulicu s televizijskom zvijezdom kasnonoćnog programa u borbi za to tko će lansirati svoju liniju Beats Studio Pro slušalica.

@beatsbydre There can only be one… 🌭 for Beats by @Jimmy Fallon 🤎 for Beats by @Kim Kardashian #KimKardashian #JimmyFallon #BeatsbyDre #BeatsbyKim #BeatsbyJim #Mustard #Beats #BeatsStudioPro ♬ original sound - Beats by Dre

Duhovita reklama prikazuje uzbuđenog Fallona kako ulazi u sjedište Beatsa kako bi se sastao s timom koji će lansirati njegove vlastite slušalice u boji senfa, inspirirane njegovom ljubavlju prema hrenovkama.

"Neka najbolji pobijedi"

Međutim, dok prisluškuje sastanak o testiranju proizvoda, saznaje da je suočen s elegantnim slušalicama Kim Kardashian u neutralnim bojama nazvanim Zemlja, Mjesec i Dina - a samo jedne od njih će biti lansirane, ili njegove ili Kimine.

Jimmy prekida sastanak i ističe da nije pošteno što se natječe s Kim Kardashian. "Njezine su slušalice elegantne i šik", kaže on, no pojavljuje se Kim koja ga prekida: "Je li 'legendarne' riječ koju tražiš?"

Jimmy je upita zar nema 30 poslova i kako ima vremena sudjelovati u ovome, na što ona odgovara da će ih uskoro imati 31. Na kraju, Jimmy joj kaže: "Neka najbolji pobijedi", a Kim odgovara: "Hvala, hoću."

Beats je na svojem Instagramu najavio da će pobjednik biti otkriven danas u emisiji The Tonight Show.

Kim Kardashian je već surađivala s brendom na kolekciji koja je lansirana u kolovozu 2022. godine. Ta je kolekcija posebno osmišljena kako bi odražavala njezin prepoznatljivi minimalistički stil i neutralne tonove koje često koristi u svojoj modnoj estetici.

Reklama se mnogima svidjela

Ova reklama izazvala je pozitivan odjek u javnosti. "Odlična reklama, bravo", "Ovo je prava reklama", "Volim ovo, Kim do kraja", "Jimmy Fallon mora pobijediti Kim", "Želim kupiti ove Jimmyjeve", "Ovo je urnebesno", "Ovo je stvarno dobra reklama", "Ovo je fantastično", "Odlična reklama", "Volim ovo", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.