Prvi božićni ukrasi i blagdanske delicije stigli su u supermarkete, je li prerano?

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAŠ posljednji šoping ostavio nas je u čudu: na policama Interspara primijetili smo prve blagdanske ukrase, iako nas od Božića dijeli nešto više od dva mjeseca.

Kutije za kolače svih mogućih boja i oblika, pa čak i u liku najsimpatičnijeg djedice upravo je pred našim očima postavljala vrijedna gospođa u supermarketu.

Stigao je prvi Panettone

Nekoliko koraka dalje naišli smo na neobičan prizor za ovo doba godine – omiljeni Panettone i to onaj superfini s okusom tiramisua mamio nas je na kupnju. Cijena? 54.99 kn (7.30 €) za 750 grama čistog užitka.

Ako vam ni to nije dovoljno, tu su i adventski čokoladni kalendari za djecu i sve one koji se tako osjećaju, a koštaju 8.99 kn (1.19 €).

Priznajemo, još se u potpunosti nismo otarasili ljetnog osjećaja pa nas je ovaj prizor zaista zatekao. Možda ipak nije prerano? Ili je za sve kriv Panettone? Jedno je sigurno, blagdansko ludilo svake godine kreće sve ranije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.