Prugice su savršen izbor ako želite zanimljiv, a bezvremenski namještaj

Foto: Shutterstock/hm.com/zarahome.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRUGASTI dekor nije ništa novo. Štoviše, gotovo je sinonim za duge ljetne dane i višak slobodnog vremena. U jednoj epizodi svojeg podcasta Anything Goes Emma Chamberlain je rekla da su joj prugice među najdražim uzorcima za uređenje doma: "Obožavam prugice". Najviše voli crveno-bijele prugaste kauče, koje bi stavila u svoju izmišljenu kuću na plaži. U svojem domu, kaže, ima vazu s crvenim i bijelim prugama, koju obožava.

Prugice uvijek izgledaju dobro

Chamberlain svakako nije jedina. U posljednje vrijeme mnogi brendovi su se pozabavili modernim interpretacijama ovog klasičnog uzorka, a mnogima se trend suvremenih prugica svidio, što znači i da je sve lakše nabaviti lijepe prugaste ukrase za dom. No, koliko god ih povezivali s ljetom, prugice su toliko klasične da neće izgledati neobično u neko drugo godišnje doba.

Ako ipak volite uređivati dom ovisno o godišnjem dobu, jastučnice su najjednostavnije za zamijeniti, a razlika se stvarno jako vidi. Isto pravilo vrijedi i za drugi tekstil poput deka, pokrivača i stolnjaka.

Prugasta jastučnica, H&M, cijena je 9.99 eura
Velika prugasta deka, H&M, cijena je 24.99 eura
Prugasti stolnjak, Zara Home, cijena je 29.99 eura

Manje detalje poput stolnih lampica i vaza jednako je lako uklopiti u dom i, ako to želite, mijenjati sezonski.

Lampa s tankim prugama, Zara Home, cijena je 169 eura
Vaza s vodoravnim prugama, Amazon, cijena na sniženju je 44.50 eura
Prugasta šalica, Amazon, cijena na sniženju je 22.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.