Pronašli smo zanimljivu društvenu igru koju će obožavati ljubitelji gina

Foto: amazon.de/talkingtables.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO vam je dosta filmskih večeri ili ste već pogledali sve zanimljive serije na Netflixu, HBO-u i drugim popularnim streaming platformama, onda je vrijeme za večer društvenih igara. Okupite ekipu i zabavite se uz društvenu igru The GIN game. 

Za ljubitelje i poznavatelje gina

Riječ je o društvenoj igri o mnogima omiljenom piću, a testirat će vaše znanje o njemu. Mogu je igrati početnici, ali poznavatelji gina će ipak biti u prednosti.

Probijajte se po ploči za igru, skupljajući sastojke i komponente za pobjedu, a pred vama će biti stavljeni i razni izazovi te pitanja na koja ćete odgovarati: o povijesti gina, miješanju gina s drugim pićima i mnogim drugim zanimljivostima.

Za ovu društvenu igru kraj sebe ne morate imati čašicu omiljenog pića, ali će mnogi to vjerojatno htjeti.

The GIN Game, društvenu igru, možete naručiti po cijeni od 33.17 € (249.92 kn) na amazon.de i na nextdirect.com po cijeni od 35 € (263.71 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.