Pronašli smo najbolje TikTok kuhinjske gadgete koji će vam olakšati kuhanje

Foto: amazon.de/ebay.com/bydash.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TIKTOKU smo naišli na super kuhinjske gadgete koji mogu biti od velike koristi i pojednostavniti svakodnevnu pripremu hrane.

U videu su prikazani različiti fora proizvodi, rezač jabuke, daska za rezanje koja ima više funkcija, električni raspršivač maslaca, posude za pizzu, žlica za kolače, lijevak i cjediljka za limun. U nastavku smo izdvojili cijene proizvoda i gdje ih možete nabaviti.

@theproductpirate These are all necessary! 👨‍🍳✨ #kitchen #tiktokmademebuyit #amazonfinds #food #cooking ♬ Made You Look - Meghan Trainor
Molbory YY56 daska za rezanje, cijena je 19.99 € (150.61 kn)

Ova Molbory daska za rezanje kombinira 4 funkcije. Hranu možete rezati ili sjeckati kao i obično, a drugu stranu daske možete koristiti kao pladanj za odmrzavanje. Daska za rezanje također može oštriti noževe i izribati češnjak. Jednostavna je i praktična, višenamjenska daska za rezanje.

Oxo rezač jabuka, cijena je 12.99 € (97.87 kn)

Gumene ručke kod ovog rezača jabuka apsorbiraju pritisak i tako smanjuju opterećenje ruku prilikom rezanja. Oštrica ovog kuhinjskog elementa od nehrđajućeg čelika lako klizi kroz kožu i meso, čisti jezgru jabuke i reže je na jednake komade jednim pokretom ruke.

Silikonska kutija za pohranu pizze, 5 slojeva, cijena je 15.99 € (120.48 kn)

Ovaj silikon za hranu siguran je i netoksičan. Kutija je sklopiva, s pet polica za odlaganje pizze. Pizzu možete nositi na otvoreno, u školu. Može se prati u perilici posuđa.

Žlica za tijesto, cijena je 11.10 € (83.63 kn)

Ova višenamjenska žlica za tijesto za kolače idealna je za grabljenje sladoleda, kuglica i tijesta za biskvit, pravljenje mesnih okruglica, pravljenje kuglica od voća.

Dash električni raspršivač maslaca, cijena je 85.23 € (642.17 kn)

Ovaj raspršivač drži maslac u svojoj komori i puni se za nekoliko minuta dok se maslac topi. Jednostavno ga stavite u hladnjak do sljedeće upotrebe.

Fadware set tava od 4 komada, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

Ove tave prikladne su za sve vrste štednjaka, indukcijske, plinske, električne itd., a kompozitno postolje od nehrđajućeg čelika osigurava brzu i ravnomjernu raspodjelu topline.

OTOTO sklopivi čarobni lijevak za gljive, cijena je 18.99 € (143.08 kn)

Ovaj nastavak lijevka stavite u grlić boce, preklopite glavu gljive prema gore i ulijte. Za razliku od metalnog ili plastičnog lijevka, ovaj lijevak otporan je na prolijevanje, a također se može jednostavno pohraniti.

Hvataljke, cijena je 18.90 € (142.4 kn)

Ove hvataljke dolaze u setu od dva komada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.