Pronašli smo jeftin, a jednako kvalitetan duplić kultnog Olaplexovog tretmana za kosu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUHA i oštećena kosa jedan je od najčešćih problema s kojima se suočavamo u ljetnim mjesecima. Zbog toga je važno pružiti dodatnu njegu kosi. Ako ste u potrazi za jeftinim i kvalitetnim proizvodom koji će obnoviti vašu kosu, imamo jedan odličan prijedlog.

Kad je riječ o njezi kose, Olaplexov no.3 Hair Perfector proizvod je s kultnim statusom. Obožavaju ga beauty influencerice, ali i žene diljem svijeta. Dovoljno je reći kako se svakih pet sekundi proda jedna bočica ovog tretmana, unatoč njegovoj prilično visokoj cijeni od skoro 130 kuna.

Tretman koji će preporoditi vašu kosu

Ako tražite jeftin, a jednako kvalitetan proizvod, pronašli smo duplić kultnog tretmana, i to po povoljnoj cijeni ispod 50 kuna.

Riječ je o liniji L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water, točnije o tekućem balzamu za kosu iz iste linije. Balzam je namijenjen svim tipovima kose i ima hrpu pozitivnih recenzija.

Kako funkcionira?

Zahvaljujući revolucionarnoj lameralnoj tehnologiji, ovaj balzam precizno pronalazi oštećenja na kosi te zatim formira tanak sloj oko vlasi i zaglađuje ju. Tretman se nanosi na mokru kosu nakon šampona nježnim masiranjem u trajanju od osam sekundi te se zatim ispire.

Rezultat je svilenkasta, glatka, snažnija i do 10 puta zaglađenija kosa, čemu svjedoče brojne pozitivne recenzije i činjenica da se rasproda brzinom munje pri svakoj obnovi virtualnih polica beauty webshopova.

Best buy tip: Našli smo ga u dm-u po super cijeni od 49.90 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.