Princeza Kate privukla pažnju u Zarinom blejzeru. Ljudi pišu: Prelijepa

Foto: Profimedia/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRINCEZA od Walesa je u nedjelju izgledala besprijekorno dok je bodrila Englesku u četvrtfinalima protiv Francuske na Svjetskom prvenstvu u ragbiju. Kate, pokroviteljica Rugby Football Uniona, izgledala je dotjerano kao i uvijek noseći blejzer od buklea u bijeloj nijansi.

Ovaj blejzer je zapravo pristupačan Zarin komad, a uparila ga je s crnim hlačama širokih nogavica. Što se tiče dodataka, odabrala je crnu torbu i tanke kolut-naušnice. Šminka joj je bila minimalna, a kosa opuštena. 

Foto: Profimedia

Nije prvi put da nosi cjenovno pristupačne komade

Na Instagram profilu princa i princeze od Walesa mogu se naći razni komentari vezani uz njezinu kombinaciju i izgled. "Princeza izgleda fantastično kao i uvijek", "Princeza izgleda tako šik", "Volim njezin izgled", "Obožavam Kateinu novu frizuru", "Prelijepa", neki su od njih. 

Ovo nije prvi put da princeza nosi cjenovno prihvatljive komade niti da iste komade nosi više puta. Osim toga poznato je da često bira blejzere za svoje kombinacije, a oni Zarini joj nisu strani. Blejzeri su zaista odličan komad s kojim se može podignuti modna kombinacija i učiniti da izgleda šik uz malo truda. Zarin blejzer kakav je nosila možete vidjeti niže. 

Zara blejzer, 55.95 eura (421.56 kn)

>> Kate Middleton koristi sjaj za usne za koji kupci kažu da daje osjećaj punine
>> Ove tenisice su hit i među članovima kraljevske obitelji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.