Preša za pire krumpir zaludjela društvene mreže: "Moj omiljeni kuhinjski dodatak"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN mali kuhinjski dodatak zapalio je društvene mreže posljednjih dana. Naime, mnogi se, izgleda, muče s pravljenjem savršeno glatkog pire krumpira bez ikakvih grudica, a uz jedan dodatak to je moguće dobiti u svega nekoliko sekundi.

Val pomame za tim dodatkom pokrenula je tiktokerica Jackie sa svojim videom u kojem s lakoćom priprema KFC pire krumpir. Mnogi su u komentarima istaknuli da nisu mogli maknuti pogled s uređaja s kojim je radila pire i da uopće nisu pratili o čemu priča.

@jackiecdaisy (I was referencing PD’s 2 homes, my deepest apologies to Usher) Kat really nailed 2024 on the head 🫣 #2024 #fyp #mashedpotatoes #cooking #healingtiktok ♬ original sound - Jackie

Joseph Joseph preša za krumpir

Iako tiktokerica Jackie nije otkrila koji je točno dodatak koristila, tu je uskočio popularni tiktoker Jordan the Stallion i otkrio ono što je ljude zanimalo - riječ je o preši za krumpir popularne marke Joseph Joseph.

@jordan_the_stallion8 #fypシ ♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

Njegov video prikupio je preko 14 milijuna pregleda i mnoštvo komentara: "Imam ovu prešu za krumpir već neko vrijeme i fantastična je. Nema kompliciranih dijelova koji bi se mogli pokvariti i može se prati u perilici posuđa", "Pravi najbolji pire krumpir, lagan i bez grudica", "Obožavam je, imam je već godinama", "Moja preša za krumpir je moj omiljeni kuhinjski dodatak".

Mnoštvo pozitivnih recenzija na Amazonu

Joseph Joseph preša za krumpir i povrće dio je markine Helix linije. Osim ove preše za krumpir i povrće, u liniji je dostupna ista takva preša za limun, ali i manja za češnjak. Cijena ove preše je između 35 do 40 eura, ovisno o trgovini. 

Joseph Joseph preša za krumpir, Amazon, 34.47 eura

Na Amazonu ova preša ima pregršt recenzija te ocjenu 4.5 od 5. "Svi Joseph Joseph proizvodi su top", "Radi savršeno, čišćenje je vrlo jednostavno, dobro je napravljena i stabilna", "Najbolji uređaj za pravljenje pire krumpira s kojim sam se ikad susreo. Neopisivo jednostavan za upotrebu, vrlo lako se čisti, stvarno je sjajan", neke su od recenzija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.