Predstavljen novi Redmi Pad Pro. Poznate su specifikacije

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REDMI Pad Pro službeno je predstavljen u Kini, a lansiranje se očekuje 15. travnja. Iako još nije poznato kad će tablet biti dostupan na našem tržištu, ovo znači da su poznate njegove specifikacije. Ovaj tablet od 12.1 inča dolazi u tri varijante s obzirom na memoriju: 6GB+128GB, 8GB+128GB i 8GB+256GB. Uz navedeno, tablet ima Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 čipset i bateriju od 10.000 mAh. Odgovarajuća tipkovnica i stilus mogu se kupiti odvojeno ili uz tablet uz dodatnu cijenu.

Tablet ima proširivu memoriju, a radi na HyperOS-u

Zaslon tableta je 12.1 inča i 120 Hz, a ima 600 nita maksimalne svjetline, kao i brzinu reakcije na dodir 180Hz. Ekran ima Corning Gorilla Glass 3 zaštitu. Kameru od 8MP ima sprijeda i straga. Zaslon ima i senzor otiska prsta za brže i jednostavnije otključavanje.

Ovaj Redmi tablet opremljen je Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 procesorom s Adreno 710 GPU-om uparen s do 8GB RAM-a i 256GB interne pohrane, koja je proširiva do 1.5TB. Radi na HyperOS-u baziranom na Androidu 14.

Novoobjavljeni Redmi Pad Pro ima bateriju od 10.000mAh i podržava tehnologiju brzog punjenja od 33W. Redmi Pad Pro ima i četiri zvučnika uz Dolby Atmos. Tablet je dostupan u tri boje: tamno sivoj, zelenoj i svijetlo plavoj. Očekivana cijena tableta je oko 193 eura, no ona još nije potvrđena za europsko tržište.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.