Pasta za čišćenje koja je pokorila društvene mreže napokon stigla i kod nas. Evo gdje

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

THE PINK STUFF MIRACLE pasta za čišćenje totalni je hit na društvenim mrežama posljednje dvije godine, možda i nešto duže. Jednaku popularnost vjerojatno uživaju samo još Scrub Daddy spužvice. Snimke na kojima ih korisnici koriste za čišćenje raznih površina broje milijunske preglede, a dojmovi su većinom pozitivni. 

Sve do nedavno ova pasta nije se mogla kupiti na policama naših trgovina, već ju je bilo potrebno naručiti online. No to se sada mijenja. U Tedi trgovinama od sada se mogu naći i kantice The Pink Stuff Miracle paste po cijeni od 4 eura. Mi smo na njih naišli na polici Tedi trgovine u Zagrebu. 

Kao što smo već naveli, snimke na TikToku s ovom pastom za čišćenje broje milijunske preglede. Jedan video, u kojem je tiktokerica koristi za čišćenje vrata pećnice, pregledan je više od 22 milijuna puta do sada. 

@homewithemmaxx Oven door clean with @cleanwithpinkstuff 🧼💖 #thepinkstuff #ovencleaning #scrubbing #asmr #scrubdaddy #astonish #glasscleaner #kitchencleaning #springclean #cleantok #fyp ♬ original sound - 𝑯𝒐𝒎𝒆𝒘𝒊𝒕𝒉𝒆𝒎𝒎𝒂𝒙𝒙✨

"Volim Pink Stuff. Koristim je za sve", "Savršen posao", "Ovo je tako zadovoljavajuće", "Gdje je mogu kupiti", "Pink Stuff ostvaruje snove", "Upravo sam ovo napravila s Pink Stuffom i vau, kako je dobro", samo su neki od komentara ispod tog videa. 

"Kao dobra vila"

No hvale je i kupci u internetskim trgovinama poput Amazona, gdje ima preko 200 tisuća recenzija i ocjenu 4.4. Prenosimo neke od komentara ispod. 

"Gdje da počnem sa svojom ljubavnom vezom s The Pink Stuff? Ova mala kadica ružičaste magije postala je moj glavni izbor za sve prljave stvari. Ona je kao dobra vila za moju kuhinju, pretvara moju pećnicu, sudoper i ploču štednjaka iz Pepeljuge prije bala u Pepeljugu na balu u nekoliko minuta", glasi jedna recenzija. 

"Pink Stuff pasta za čišćenje ima nevjerojatno djelovanje koje lako uklanja tvrdokorne mrlje i prljavštinu s kupaonskih pločica i fug masa. Bio sam zapanjen kako se bez napora uhvatila ukoštac s ostatkom sapuna, mrljama od vode i naslagama prljavštine koja se nakupila tijekom vremena. Sa samo malom količinom paste i malo ribanja, mojim pločicama i fugama vraćeni su izvorni sjaj i čistoća", napisala je druga osoba. 

"Mislim da je dobara kao što su svi komentirali - jednostavna za korištenje i čini prilično nevjerojatan posao u čišćenju stvari. Sviđa mi se što se čini prilično blagom, bez jakih kemikalija ili mirisa", dodala je treća. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.