Parfemi od trešnje službeni su miris ljeta: Ovi su trenutno u trendu

Foto: sephora.fr/cultbeauty.com/niche-beauty.com/parfumerija-lana.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je stiglo, a s njim i novi mirisni trend. Ove sezone parfemi s notom trešnje službeno preuzimaju titulu mirisa ljeta, donoseći sa sobom slatku, voćnu aromu koja savršeno utjelovljuje bezbrižnost toplih dana.

Trešnja sa svojom sočnom slatkoćom i blagom kiselkastom notom pruža idealnu ravnotežu između svježine i bogatstva. Ovaj miris budi uspomene na ljetne večeri, piknike u parku i opušteno uživanje u sezonskom voću.

Ako tražite parfem koji će odražavati vašu osobnost ili želite istražiti nešto novo i intrigantno, parfemi od trešnje su definitivno vrijedni istraživanja. U nastavku smo izdvojili neke koji su trenutačno u trendu.

Tom Ford Lost Cherry, 50 ml, 545 eura

Lost Cherry Toma Forda je vrlo popularan parfem s trešnjom. Čim ga pomirišete, shvatit ćete i zašto. Iako je sladak, ima i note gorkog badema, sandalovine i cedrovine, koje ga balansiraju.

Glavne note uključuju crnu trešnju, badem, ružu, jasmin sambac, sandalovinu, vetiver i cedrovinu.

Stora Skuggan Thumbsucker, 30 ml, 140 eura

Stora Skuggan Thumbsucker je miris koji je predstavljen 2020. godine, namijenjen kako ženama tako i muškarcima. 

U gornjim notama Thumbsuckera dominiraju med i narcis. Srednje note parfema obuhvaćaju trešnju i ljubičicu, dodajući voćne i cvjetne nijanse koje doprinose dubini i bogatstvu mirisa. Bazne note uključuju gorki badem, pčelinji vosak i himalajski cedar, stvarajući slojevitu i zemljanu bazu.

 KAYALI Lovefest Burning Cherry 48 Eau de Parfum, 50 ml, 82.40 eura

Kayali Lovefest Burning Cherry savršen je izbor za ljubitelje toplih, drvenastih mirisa trešnje. Ovaj miris kombinira slatke note trešnje i maline s toplinom pralina i drvenog pačulija. 

Lovefest Burning Cherry sadrži note trešnje, maline, bergamota, pralina, palo santa i pačulija. 

Juliette Has a Gun Juliette Eau de Parfum, 50 ml, 135 eura

Proizvođač Juliette Has a Gun lansirao je novi parfem od trešnje koji je brzo postao omiljen među mnogima. Ovaj miris je savršen za ljeto, spajajući svježinu i čistoću prikladnu za svakodnevno nošenje na poslu, ali također ima dovoljno mošusnih i orašastih nota za večernje izlaske.

Ključne note uključuju trešnju, ružičasti papar i jasmin, što doprinosi kompleksnosti i dubini mirisa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.