Ovo su najbolji robotski usisivači koje trenutno možete kupiti

Foto: shutterstock/eufy.com/irobot/roborock-shop.hr/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROBOTSKI usisivači su dosta napredovali posljednjih nekoliko godina. Pametniji su, snažniji i (malo) bolji u izbjegavanju noge stola. Na tržištu su se pojavila nova imena, tako da je danas teže donijeti odluku koji usisivač kupiti.

Engadget je izdvojio najbolje robotske usisivače koje trenutno možete kupiti.

RoboVac X8 Hybrid, cijena je 429 € (3232.3 kn)

Možda niste upoznati s Ankerovim robotskim usisivačima, ali su oni često pristupačnija alternativa svjetskim iRobotima i Sharkovima. Eufy RoboVac X8 Hybrid nipošto nije jeftin stroj, ali je solidan robotski usisivač koji nudi nekoliko ključnih značajki koje mnogi konkurenti nemaju. 

To je usisivač, ali hibrid ukazuje da je to i robot mop. Ima i kantu za smeće za skupljanje otpada i spremnik za vodu od 250 mililitara koji možete napuniti kad god želite pokrenuti ciklus brisanja.

Tu je i značajka "tap and go" koja vam omogućuje da točno odredite bilo koju točku na vašoj početnoj karti u aplikaciji EufyHome, šaljući robota tamo da očisti. 

iRobot Roomba Combo J7+ (c7558) robot usisivač, snižena cijena je 949.90 € (7157.02 kn)

2 u 1 verzija Roomba j7+ ima ugrađenu podlogu za brisanje koja se spušta samo kada stroj osjeti da se kotrlja po tvrdom podu, ispušta vodu i otopinu za čišćenje prije nego što počne ribati podove. Kad je na tepihu, ponašat će se kao standardni robotski usisivač.

Tu je i mobilna aplikacija iRobot kojom možete pokretati i planirati poslove, uređivati ​​svoju početnu kartu i još mnogo toga, jednostavna je za korištenje, a možete čak i kontrolirati stroj pomoću naredbi Alexa ili Google Assistant. 

Roomba s9+ (s9558), cijena je 889.90 € (6704.95 kn)

Roomba s9+ je jedan od najboljih robotskih usisivača na tržištu. Dok s9+ nema značajku precizne navigacije koju ima noviji j7, ima nešto što se zove "pažljivi vozač", koji koristi 3D senzor za otkrivanje nečistoće i čišćenje oko objekata.

Također je glasniji od j7 kada čisti, ali nije iritantan. Automatski mijenja način čišćenja prilikom prijelaza s npr. tepiha na drveni pod.

Roborock S7+, cijena je 829.90 € (6252.88 kn)

S7+ je kombinacija usisivača i brisača, a brisač se automatski podiže kada stroj dođe do tepiha. To znači da može čistiti cijeli vaš dom, usisivati i brisati na pravim mjestima a da mu ne pridajete nikakvu dodatnu pažnju (osim punjenja njegovog spremnika za vodu od 300 ml na početku).

Ima i posebnu značajku "pin and go", koja vam omogućuje da dodirnete svoju početnu kartu kako biste poslali robota na određenu lokaciju i ručne kontrole smjera tako da možete pomicati stroj poput autića.

iRobot Roomba 694 robot usisivač, cijena je 219.99 € (1657.51 kn)

iRobot Roomba 694 odlična je opcija za većinu ljudi zahvaljujući dobroj moći čišćenja i mobilnoj aplikaciji jednostavnoj za korištenje. Roomba 694 pruža sve bitne stvari koje biste očekivali od robotskog usisivača, zajedno sa svim pogodnostima koje dolaze s iRobot mobilnom aplikacijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.