Ovo su najbolji proizvodi za njegu kože. Koštaju manje od 30 eura

Foto: Shutterstock/beautybay.com/superskin.hr/clinique

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UZ BROJNE kozmetičke proizvode na tržištu, možda ste se našli u situaciji da vam je bilo teško odlučiti koji biste proizvod trebali kupiti. Kako bi vam olakšao, The List magazin sastavio je popis najboljih proizvoda za njegu kože. Njihova lista Beauty Awards za 2023. predstavlja najbolje što svijet ljepote ima za ponuditi. 

Ako želite promijeniti svoju rutinu njege kože i pritom uštedjeti novac, pogledajte proizvode za njegu ispod 30 eura koji su se našli na njihovoj ovogodišnjoj listi.

Najbolje ukupno: The Ordinaryjevo 100% organsko hladno prešano regenerativno ulje sjemenki šipka

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil, cijena je 11.70 € (88.15 kn)

The Ordinary je i dalje omiljena robna marka zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda i pristupačnih cijena.

Šipkovo ulje sadrži karotenoide, koji pomažu održati vašu kožu svježom i zdravom stvaranjem novih stanica kože. Šipkovo ulje također sadrži vitamin F, koji pomaže u zadržavanju vlage u vašoj koži i štiti kožu od oštećenja. Za one koji se bore s mrljama i ožiljcima od akni, hiperpigmentacijom, pa čak i kroničnom suhoćom, ovo ulje The Ordinary moglo bi biti rješenje koje ste tražili.

Najbolji lijek protiv akni: Cosrx Master Pimple Patch set

Cosrx Master Pimple Patch Set, cijena je 28 € (210.97 kn)

Bilo da patite od kroničnih akni ili samo od povremenih dosadnih mrlja, ovaj Cosrx Master set flastera za prištiće mogao bi vam promijeniti život. Flasteri za prištiće posljednjih su godina postali jako popularni. 

Za 28 eura ćete dobiti 90 flastera u različitim veličinama, spremnih za zacjeljivanje svih vaših tvrdoglavih akni. 

Najbolje sredstvo za čišćenje: Clinique All About Clean Rinse Off pjena za čišćenje

Clinique Rinse Off, 150 ml, cijena je 26.40 € (198.91 kn)

Kada su u pitanju sredstva za čišćenje, na tržištu ih ima previše. To može biti sjajna stvar s obzirom na to da postoje različiti tipovi kože. Ali kada tražite pristupačno sredstvo za čišćenje koje ispunjava svoja obećanja kojima se hvale, onda odluka o pravom izboru može biti teška.

Bez obzira imate li mješovitu kožu, skloni ste prekomjernom mašćenju ili ste posebno osjetljivi na jake kemikalije, Clinique All About Clean Rinse Off pjenasti čistač idealan je izbor za sve tipove kože. 

Najbolja hidratantna krema: Florence by Mills Dreamy Dew bezuljna hidratantna krema

Florence by mills’ Dreamy Dew Moisturiser, 50 ml, cijena je 18.50 € (139.39 kn)

Najbolja hidratanta krema prema njihovoj odluci je Florence by Mills Dreamy Dew.

Formula je izuzetno kremasta bez osjećaja težine i vrlo ugodnog mirisa koji više podsjeća na cvijeće nego na kemikalije. Ne ostavlja iritacije ili guste tragove na koži, a lice je hidratizirano cijeli dan. Iako ova posebna hidratantna krema ne sadrži zaštitni faktor, izvrstan je osnovni sloj na koji možete nanijeti omiljenu kremu za sunčanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.