"Ovo je prekul, treba mi": Evo gdje nabaviti policu za tuš koja je zaludila tiktokere

Screenshot/Foto: TikTok/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO postoji društvena mreža koja je prepuna kreativnih ideja za kućanstvo, to je svakako TikTok. Naravno da smo tako pronašli odlično rješenje za sve koji žele svoju tuš-kabinu učiniti funkcionalnijom. Ova samoljepiva polica na okretanje praktično je rješenje za uštedu prostora.

Sve na dohvat ruke

Za montažu ove police nije potrebno bušiti zid, već je jednostavno zalijepite. Uz policu ćete dobiti dvije ljepljive trake uz koje će polica savršeno prianjati uz površinu na koju ste je odlučili montirati.

@elnazhamai New Shower Caddy! #organizationhacks #bathroomorganization #showercaddy #spacesaver #spacesavingideas #stayorganized #amazonhome #founditonamazon ♬ MONACO - Bad Bunny

"Ovo je prekul, treba mi", "Moram ovo imati", komentari su zaintrigiranih gledatelja. Zato što se polica okreće, svi su vam predmeti na njoj lako dostupni te ih nećete morati odgurivati i potencijalno rušiti.

Brzo se suši i jednostavno čisti

Ovu smo policu pronašli na AliExpressu, i to na sniženju, tako da ovaj povoljni proizvod možete platiti još manje.

Rotirajuća polica za tuš, AliExpress, sniženo 9.88 eura (74.44 kn)

Polica se okreće za 360 stupnjeva, a na sebi ima i rupu za istjecanje vode i brže sušenje. Lako se rastavlja za lakše i temeljitije čišćenje. Policu je moguće namontirati na pločice, mramor, staklo i drvo, a može izdržati 14 kg tereta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.