Ovo je pet stvari koje će vam dobro doći na plaži ako idete s prijateljima ili sami

dvije nasmijane djevojke na plaži Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATI bi najradije na odmor u Španjolsku, i to na Tenerife, najveći kanarski otok, pokazalo je istraživanje koje je provela agencija CV Villas. Osim nas, analizirali su Google pretraživanja u 185 zemalja diljem svijeta u posljednjih 12 mjeseci. Ostatak svijeta radije bira drugu državu.

Najpopularnije odredište je Santorini u Grčkoj, zatim Ibiza pa Tenerife u Španjolskoj, što je ujedno i najtraženija destinacija u Europi, dok je Santorini na globalnom vrhu.

Tražen je i jedan naš otok

U top pet najpoželjnijih destinacija su još Sicilija i Krf. Naš otok Hvar našao se na sedmom mjestu najguglanijih destinacija za odmor po ovom istraživanju. Najtraženija je destinacija u Srbiji i Indoneziji.

Bilo da ste za svoj odmor odabrali Tenerife, Santorini, Hvar ili Modrič, osim novca i kupaćeg kostima, ne smijete zaboraviti ponijeti još neke stvari.

Ako na odmor idete s prijateljima ili partnerom

Dugi dani na plaži u dobrom društvu najbolji su odmor, a ni ljetne večeri uz dobru glazbu nisu za baciti. Ni jedan odmor nije prošao bez zanimljive društvene igre, prepričavanja slavnih priča iz izlazaka ili snimanja vodenih pustolovina.

Bizarnu društvenu igru "Secret Hitler" smislili su tvorci igre Cards Against Humanity. U igri sudjeluje pet do deset igrača koji su podijeljeni u dva tima. Brojniji tim čine liberali, a manji tim fašisti. Jedan igrač je Tajni Hitler. Fašisti ga moraju štititi, dok ga liberali moraju razotkriti prije nego što bude kasno.

Foto: Sve.hr

Ljenčarenje na plaži najbolje je ako možete podijeliti ručnik s voljenom osobom. Prostirka za plažu i piknik dimenzije 2x2 metra s uzorkom palme vodootporna je, dovoljno velika, sklopiva i multifunkcionalna.

Foto: Sve.hr

Ako planirate odmor provesti sami

Je li odmor doista odmor ako niste sami? Kako bilo, ponekad se dogodi da namjerno ili slučajno na plaži završite sami. Prvi dan je super, ali već drugoga dosadi brojanje valova i skrolanje po mobitelu, ako imate sreće da uhvatite signal. Slušalice ili dobra knjiga uvijek su spas. 

E-Book čitač s pohranom od 8 GB može spremiti tisuće knjiga, a jedno punjenje baterije traje do deset tjedana. Vodootporan je, ima zaslon od 6.8 inča i tanke rubove, podesivo toplo svjetlo i 20 posto brže okretanje stranica.

Foto: Sve.hr

Huawei Freebuds Lipstick slušalice neodoljive su, bežične i izrađene od nehrđajuće čelika. Ergonomski su oblikovane i teže svega 4.1 gram. Moguće ih je upariti s mobitelom, tabletom ili računalom pomoću automatskog uparivanja s dva uređaja istovremeno.

Foto: Sve.hr

Za one koji više vole jednostavniji dizajn, Sony in ear slušalice blokiraju buku, a baterija im može trajati do 24 sata. To su True Wireless Stereo (TWS) slušalice. Odlikuju ih i zvuk visoke kvalitete, pametne značajke slušanja, Bluetooth® i NFC povezivanje.

Foto: Sve.hr

Na kraju, ne zaboravite nešto na čemu ćete plutati. Madraci Angel Wings ili ovaj u obliku kriške pizze, mamit će svačije poglede. 

Foto: Sve.hr

Ima dvije čvrste ručke i realističan šareni print. Veličine je 2.5x1.6 m. Maksimalna nosivost je 100 kg, a u pakiranju se nalazi i jedan set za zakrpu vinila ako u plićaku naletite na ježa. 

Foto: Sve.hr

Madrac za plivanje Pizza Slice napravljen je od vinila u obliku i s printom trokuta pizze. Ovaj madrac ima dvije zračne komore i držač za čašu, a ispod svakog madraca nalaze se gumeni priključak za spajanje, pa možete sastaviti cijelu pizzu! U pakiranju dolazi s jednom zakrpom za vinil. Veličina madraca je 1.8x1.3 m. Maksimalna opterećenost je 90 kg.

I to je to. Spremni ste za nezaboravno ljetovanje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.