Ovo glamping čokoladno selo u Mariboru izgleda predivno. Cijena noćenja je snižena

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAŠLI smo luksuzno glamping selo smješteno u Mariboru koje će se posebno svidjeti ljubiteljima čokolade. Luxury glamping Chocolate village sadrži restoran, sezonski vanjski bazen, bar i vrt. Apartmani su smješteni u posebno dizajnirane kućice, a može se birati između njih nekoliko.

Od dvoetažnih koje imaju velike staklene stijene i predivan pogled na rijeku i okoliš, do onih na drvetu ili pak onih smještenih uz bazen iz kojih se isto pruža pogled na rijeku. 

Čokoladni centar

U cijelom objektu dostupan je besplatan WiFi, a u ponudi je i posluga u sobu. Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, ormar, televizor, vlastitu kupaonicu i terasu s pogledom. Osim toga, sve sadrže aparat za pripremu kave, a pojedine imaju kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i pločom za kuhanje. 

No, najbolji dio je čokoladni centar Teta Frida koji se nalazi u sklopu resorta, a ovdje se možete pretvoriti u kuhara čokolade na jedan dan ili kušati međunarodno nagrađivane Fridine čokoladne proizvode. Osim toga, u resortu se gosti mogu naručiti na posebnu čokoladnu masažu. 

Finska sauna na drvetu

Resort ima i wellness centar na drvetu s finskom saunom, kutkom za čaj, hidromasažnom kadom i velikim panoramskim prozorom koji nudi prekrasan pogled. 

U okolici objekta Luxury glamping Chocolate village moguće je uživati u pješačenju i skijanju, a objekt u ponudi ima najam bicikala.

Idealno mjesto za romantičan bijeg i uživanje u čokoladnim slasticama, ali i miru i prirodi. 

Od 21.12.2022. do 2.1.2023. imaju posebnu ponudu pa tako paket od tri noćenja u Criollo i Forastero kućici koštaju 4822.08 kn (640 eur), a u Trintario kućici 5952.25 kn (790 eur). Ako poželite produžiti za još jedan dan, onda će vas on koštati 1130.17 kn (150 eur). Ponudu možete vidjeti ovdje ili ovdje. Forastero i Trinitario kućice mogu primiti dvije do četiri, a Criollo dvije osobe.

"Jedinstveno iskustvo, jako nam se svidjelo, osoblje, lokacija, hrana, sve super", "Ovo selo zaista oduzima dah. Smještaj je nevjerojatan. Doručak u kutiji je tako ukusan. Ovo mjesto je smirujuće, romantično i prekrasno", "Kuće izgledaju prekrasno, a privatne toplice su bile sjajne. Čokoladna tema je izvrsna i prava poslastica za ljubitelje čokolade", neke su od recenzija. 

Neki gosti su u recenzijama napomenuli da se masaža, sauna i radionica čokolade trebaju unaprijed rezervirati pa ako se odlučite na ovu destinaciju, imajte to na umu. 

Pogledajte još fotki niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.