Ovi proizvodi idealni su za prirodan makeup izgled, a trenutno im je cijena snižena

Foto: charlottetilbury.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHARLOTTE TILBURY poznata je britanska vizažistica, a njezina make-up linija ima brojne fanove, kako u vizažističkim krugovima i kod beauty influencera tako i među "običnim" ljudima. Iako u svojoj liniji ima mnogo proizvoda koji su hitovi, njezini wand proizvodi se u posljednje vrijeme posebno ističu. Radi se o proizvodima tekuće teksture koji se nanose spužvastim aplikatorom na pakiranju.

U zadnje vrijeme make-up svijetom dominira "clean beauty" trend pa shodno tome mnogi traže proizvode koji daju sjaj licu, nisu preteški i izgledaju što je prirodnije moguće. Upravo su takvi Charlotte Tilbury wandovi, a u liniji se nalaze tekući highlighteri, rumenila i proizvodi za konturiranje. 

@mandylikes Think some of these wands are back in stock 😎 #charlottetilbury #beautylightwand #pinkgasm ♬ Cool for the Summer x Promiscuous - DJ L BEATS

Wandovi su vrlo brzo preuzeli TikTok, a sve je počelo kada je pjevačica Madison Beer otkrila da koristi Charlotte Tilbury Beauty Light Wand za sjaj na obrazima u jednom svom videu koji je brzo postao viralan. Njega koriste i vole mnoge zvijezde, poput Sofije Vergare, Kate Moss i Phoebe Dynevor.

Nedugo nakon toga i svi drugi wand proizvodi brenda postali su popularni te su često i rasprodani. Beauty Light Wand u nijansi Pinkgasm je jedan od TikTok favorita kada je u pitanju rumenilo-highlighther nježne ružičaste nijanse. Contour wandovi su isto viralni na TikToku i mnogima omiljeni za postizanje prirodno konturiranog izgleda lica.

Ako ste si poželjeli kupiti neki od Charlotte Tilbury proizvoda ili baš ove gore spomenute wandove, moglo bi vas razveseliti da su trenutno na popustu uz unos koda na službenoj stranici brenda. Redovna cijena wandova je 38 eura (286.31 kn), a uz unos koda REDCARPET u košarici se ostvaruje 20% popusta. Kompletnu ponudu na popustu možete vidjeti ovdje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.