Ovaj kaput favorit je mnogim slavnim osobama, a cijena mu ide i preko 7000 eura

Foto: world.maxmara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE jeseni kaput Teddy Bear Icon slavi 10. rođendan. Max Marin kaput favorit je slavnih osoba te su mnoge u njemu prošetale tijekom posljednjih 10 godina i učinile ga kultnim komadom. Tako se u njemu moglo vidjeti poznate poput Celine Dion, Kim Kardashian, Rihanne, Katie Holmes i brojnih drugih. 

Kaput Teddy Bear, dizajniran 2013. godine, inspiriran je arhivskim odjevnim predmetom Max Mare iz 80-ih. Prepoznatljiv je po svom volumenu i ekstravagantnosti te je svojevrstan spoj glamura i razigranosti. Izrađen je od mješavine mekane vune i vlakana alpake ili deve na svilenoj podstavi. 

Inspiriran je arhivskim Max Marinim komadom iz 80-ih

Povodom 10. godišnjice Max Mara ima posebnu reklamnu kampanju s talijanskim modelom i glumicom Mariacarlom Boscono, a snimio ju je Tyler Mitchell. Na službenoj stranici opisuju ovu kampanju riječima: "Širi poruku i mantru svake ikone koja poštuje sebe: 'Bila sam, jesam, bit ću.'"

Izdvojili smo nekoliko verzija kaputa Teddy ispod, i to u raznim bojama i veličinama. Cijene istih kreću se od 1165 eura pa sve do 7439 eura (za ograničena izdanja). Sve trenutno dostupne možete vidjeti na službenoj stranici

Oversized Teddy kaput, 3175 eura
Teddy Bear Icon kaput, 2249 eura
Teddy Bear Icon kaput, 2249 eura
Teddy Bear Icon kaput, 2249 eura
Bikerski ogrtač od tkanine Teddy, 1425 eura
Ogrtač od Teddy tkanine, 1165 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.