Ovaj držač za knjige zaludio je društvene mreže. Znamo gdje ga možete kupiti

Foto: etsy.com/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KNJIGOLJUPCI među vama nesumnjivo će biti oduševljeni ovim kreativnim držačem za knjige koji služi i kao polica za šalicu te naočale, olovku, mobitel i bilo što drugo što biste htjeli odložiti uz knjigu dok čitate. Odličan je i kao poklon za ljubitelje knjiga.

Koristan proizvod lijepog izgleda

Ovaj držač knjiga sveprisutan je na Instagramu. Vrlo je jednostavan, a inovativan. Izrađen je od drva, u obliku je trokuta, a ima i dodatak za odlaganje šalice ili čaše te bilo čega što vam je potrebno. Sve u jednom malenom i nadasve lijepom proizvodu.

Ovakav držač knjiga vrlo je popularan i na TikToku. Uz držač s dodatnom policom, u videu ispod je predstavljen i držač bez dodatne police za one kojima ona nije potrebna ili bi im zauzimala previše prostora.

@oakinc_ #booktok #fypシ #bookshelf #oakgifts #bedsidebooks #bookrest #bookstand #christmasgiftideas #christmasgifts #bookish #booklover #oakinc #personalisedbookishgifts ♬ Christmas Is Coming - DM Production

"Želim ovo, vrijeme je da opet počnem kupovati knjige", "Savršeno, trebam ovo", "Jako mi se sviđa, trebam ovaj s držačem za šalice", "Izrađujem jedan za svoju suprugu", "Odlična ideja" neki su od komentara na ovaj proizvod.

Gdje pronaći ovakav držač za knjige?

Ovakve drvene držače za knjige lako ćete pronaći na Etsyju, gdje su ga razni kreativci prilagodili različitim profilima ljudi. Želite li jednostavan ili ukrašen držač? Možda ne želite oblik trokuta, već nešto manje ili uže? Pronašli smo različite varijante ovog držača za vas.

Držač za knjigu i šalicu, Etsy, snižena cijena je 77.50 eura (583.92 kn)
Držač za knjigu i šalicu, Etsy, 60.56 eura (456.28 kn)
Jednostavan držač za knjige s policom, Etsy, snižena cijena je 47.02 eura (354.27 kn)

Na Temuu smo pronašli i prijenosni držač za knjige, no imajte na umu da ne dolazi s policom za čaše i druge dodatke. Ako vam to nije važno i želite tek jednostavan i prijenosan držač za knjige, ovo je proizvod za vas.

Prijenosni držač za knjige, Temu, 21.48 eura (161.84 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.