Ovaj 3 u 1 toster svidio se mnogima: "Volim ga, tako je svestran"

Foto: amazon.de/ninjakitchen.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOSTERI su dostupni u nekoliko glavnih verzija, a vjerojatno su najprepoznatljivije dvije - pop-up i oni preklopni. Ovi potonji se mogu koristiti za više stvari a ne samo za tostiranje kruha, ali i zauzimaju više mjesta na radnoj površini. Ovi pop-up se najčešće koriste za tostiranje kruha, iako se u njima može tostirati i sendvič. 

No naišli smo jedan koji nam se čini kao najbolja opcija, a radi se o 3 u 1 tosteru Ninja Foodi koji je kompaktnog dizajna i ima čak sedam načina rada. U njemu se mogu pripremati sendviči kao i u klasičnom tosteru, ali i kroasani, ražnjići, tortilje, jaja i sl. Naime, on se može polegnuti i tada postaje mini pećnica ili mali roštilj. 

"Imamo jedan takav. Volim ga, tako je svestran"

Ima digitalnu upravljačku ploču i integrirani timer, a tu je i odjeljak za mrvice pa ga je i lako očistiti od istih. Jedan tiktoker ga je nahvalio. "Vjerojatno niste vidjeli toster kao ovaj", rekao je na početku i pokazao kako ga koristi. 

@giftgenius

Toaster from the year 3000

♬ original sound - GiftGenius

Tako je pokazao da ga koristi i kao klasičan pop-up toster, ali kada ga polegne, onda ga koristi kao pećnicu ili roštilj. Pokazao je i posebnu izvlačnu ladicu na kojoj se može peći ili podgrijavati hrana. 

Video je do sada pregledan preko 2 milijuna puta i skupio je mnoštvo mahom pozitivnih komentara. "Imamo jedan takav. Volim ga, tako je svestran", "Treba mi", "Nevjerojatan je", "Čini se da bi bio super koristan za studentske domove ili manje kuhinje", "Drugačiji i pametan, sviđa mi se", "Briljantan", neki su od njih. 

Ninja Foodi 3-u-1 toster, od 148.28 eura
Ninja Foodi 3-u-1 toster, od 148.28 eura
Ninja Foodi 3-u-1 toster, od 148.28 eura

Hvale ga i kupci

Dobre recenzije dobio je i od kupaca na Amazonu. "Dobre je kvalitete, zauzima manje mjesta od starijih tostera, tost je puno boljeg okusa. Izvrstan je za pečenje i sendviče i puno je brži od klasične pećnice", "Jednostavan za čišćenje, jednostavan za korištenje, najbolji tostirani sendviči ikada", "Koristim ga svakodnevno, jako dobar aparat iako je skuplji", neke su od njih. 

Kao što je i jedna osoba u komentarima istaknula, višenamjenski uređaji su zgodni za manje prostore, u ovom slučaju manje kuhinje. Ninja Foodi 3 u-1 toster možete vidjeti ovdje i ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.