Ova slavina je hit na TikToku: "Preporučujem, kupila sam je i odlična je"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLAVINE su neizostavan dio svake kuhinje. Dolaze u raznim materijalima i stilovima, od standardnih modela, koji su najčešće korišteni diljem svijeta, do modernih slavina s dodirnom tehnologijom. Iako se možda čini da izbor slavine nije previše važan, nije tako.

Kuhinjska slavina je jedan od najčešće korištenih elemenata u kuhinji, stoga je važno da bude izrađena od kvalitetnih materijala i funkcionalna. Također, pravilno odabrana slavina može značajno smanjiti potrošnju vode, ali i vizualno obogatiti kuhinju.

1.8 milijuna pregleda

Jedna takva slavina, koja je postala viralna na TikToku, kombinira praktičnost i estetiku. Dostupna na Amazonu, ova slavina dolazi u crnoj ili srebrnoj boji i nudi tri vrste mlaza: vodopad, klasičan mlaz i jak mlaz.

@pattylopez.a Cosas que AMAZON me hizo comprar 🤍#amazon #grifo#compras#comprasonline#viraltiktok#asmr#grifococina#viraltiktok #asmrsounds #relax ♬ Coral - Omar Enfedaque

"O moj bože", "Jako je lijepa", "Savršena", "Gdje je mogu kupiti", "Koliko košta?", "Treba mi takva", "Jednog dana si mlad, a drugog dana se zaljubiš u ovu kuhinjsku slavinu", "Preporučujem, kupila sam je i odlična je", "Super je", samo su neki od komentara ispod ovog videa koji je pregledan 1.8 milijuna puta. 

Kako točno funkcionira?

Kao što smo već naveli, ima tri načina rada. Način rada vodopad stvara nježan i širok mlaz vode, idealan za pranje delikatnih namirnica. Klasičan mlaz odličan je za svakodnevne zadatke, poput punjenja lonaca te pranja i ispiranja, dok snažni mlaz pruža intenzivniji i koncentriraniji mlaz vode, savršen za uklanjanje tvrdokornih mrlja i nečistoća.

Appaso slavina, Amazon, cijena na sniženju je 42.48 eura
Appaso slavina, Amazon, cijena na sniženju je 42.48 eura

Ova slavina, osim što se može rotirati za 360 stupnjeva, ima i izvlačno crijevo, omogućujući jednostavno pranje svakog kuta sudopera i čišćenje velikih lonaca i visokih posuda. Izrađena je od nehrđajućeg čelika i mesinga, a dostupna je po cijeni od 50 eura. Više informacija o ovim slavinama možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.