Organizator za šminku iz Sinsaya brzo nestaje s polica. Kupci pišu: Odličan proizvod

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je nedavno lansirao proizvod koji je odmah postao prava senzacija među ljubiteljima kozmetike. Riječ je o elegantnom organizatoru za šminku koji kupci opisuju kao "odličan i koristan proizvod". Ovaj praktičan komad već brzo nestaje s polica, a evo i zašto.

Organizator dimenzija 30 cm x 20 cm x 34 cm nudi dovoljno prostora za sve kozmetičke potrepštine. S dvije prostrane ladice i više pretinaca, omogućuje savršenu organizaciju različitih proizvoda za šminkanje. Posebno se ističu detalji u zlatnoj boji koji mu daju luksuzni izgled.

Kutija za pohranu šminke, 24.99 eura

Dobio je izvrsne ocjene

Kupci su posebno oduševljeni funkcionalnim dizajnom proizvoda. Osim što služi kao organizator, ima i funkciju spremišta, što ga čini idealnim rješenjem za one s ograničenim prostorom. 

Ovaj organizator je dobio izvrsne ocjene. S prosječnom ocjenom od 4.4 zvjezdice, jasno je da kupci prepoznaju njegovu kvalitetu i korisnost. "Kutija je velika i stane baš puno šminke izgleda predivno", "Opravdava svoju cijenu i služi svrsi. Idealno za poklon."

"Vrlo je lijepo izrađen, kvalitetan je proizvod i u njega mogu pohraniti puno proizvoda za šminkanje. Osim toga, izgleda sjajno na polici ili stolu za šminkanje", "Super spremište, kupila sam ga za šminku i dodatke, stane puno stvari i proziran je", samo su neke od recenzija.

Unatoč popularnosti i kvaliteti, cijena ovog organizatora ostaje pristupačna. Za samo 24.99 eura kupci dobivaju proizvod koji ne samo da je funkcionalan već i estetski privlačan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.