Od kreativnih do profesionalnih: Našli smo online tečajeve i po cijeni od 70 kuna

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je gotovo sve moguće obaviti online, pa tako i educirati se.

U znanje se uvijek isplati uložiti, a ako ste u potrazi za novim hobijem ili razvijanjem kreativnih sposobnosti, našli smo cool online platformu za to - Domestika. Trenutno na njoj traje sniženje pa se pojedini tečajevi mogu kupiti po prilično dobroj cijeni. 

Kreativni stručnjaci dijele znanje

Domestika je kreativna zajednica u sklopu koje stručnjaci dijele svoja znanja i vještine kroz profesionalno kreirane online tečajeve. U svojoj ponudi imaju tečajeve za svakoga tko je zainteresiran da oslobodi svoj kreativni potencijal, ali i da se poveže s istomišljenicima iz cijelog svijeta. 

Na ovoj platformi tako možete pronaći i tečajeve ilustracije, zanatske tečajeve, online marketing i poslovne tečajeve, tečajeve fotografije i videa, tečajeve dizajna, 3D-a i animacija, tečajeve arhitekture i prostora, tečajeve pisanja, modne tečajeve i brojne druge.

Najbolje je što su trenutno na dobrom popustu, pa tako online tečaj u kojem možete naučiti crtati portrete uljem košta 146.10 kn (19.36 €) umjesto 438.49 kn (58.12 €), onaj u kojem možete naučiti kako profesionalno obraditi drvo košta 80.35 kn (10.65 €) umjesto 438.49 kn (58.12 €). Uz to, tečaj za copywriting, u sklopu kojeg se uče načela pisanja za oglašavanje, košta 94.98 kn (12.58 €) umjesto 438.49 kn (58.08 €).

Tečajevi fotografije, Photoshopa, Illustratora...

No imaju i profesionalno usmjerene tečajeve pa možete naučiti kako postaviti brend strategiju na Instagramu po sniženoj cijeni od 95.08 kn (12.60 €) te naučiti koristiti neke od alata kao što je Adobe Illustrator po sniženoj cijeni od 87.76 kn (11.63 €).

Zanima li vas, pak, fotografija, i to možete naučiti putem ove platforme, a nude tečajeve od onih za mobilnu fotografiju do onih s profesionalnim fotoaparatom. Tečaj fotografije za početnike sada na sniženju košta 124.35 kn (16.49 €).

Možete naučiti i koristiti Adobe Photoshop za fotografe, čija snižena cijena sada iznosi 73.12 kuna (9.69 €). Većina profesora govori engleski, a dostupni su i titlovi na engleskom jeziku. 

Recenzije ove platforme su većinom pozitivne, a na Trust Pilotu je ocijenjena s 4.6.

"Učitelji su super. Kada sam imao konkretno pitanje u vezi certifikata, pomogla mi je stvarna osoba, a ne bot. Iznad svega, ovdje ćete naučiti izvrsne vještine koje će vas pripremiti za posao", "Vrlo jasna stranica i jednostavna za navigaciju, izvrsni videozapisi i dobra vrijednost za novac. Sadržaj videa nevjerojatan", glase neke od recenzija. 

Popusti na online tečajeve sežu i preko 80%, a kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.