Obožavatelji Super Marija poludjeli su zbog ovog novog Lego seta. Pišu: Ovo kupujem

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BAŠ kada ste pomislili da više nema mjesta za nove Lego setove na vašim policama, poznati danski proizvođač iznenadio je sve novim dodatkom svojoj Super Mario kolekciji.

Set Mario & Yoshi odaje počast kultnoj igri Super Mario World iz 1990-ih, prikazujući Maria i Yoshija u njihovom originalnom, pikseliziranom izgledu, baš kao što su izgledali u toj igri.

Set ima 1215 dijelova i uključuje različite pokretne dijelove koji oživljavaju animacije iz igre. Iza Yoshijeve glave nalazi se brojčanik koji omogućuje da Yoshi ispruži jezik, dok ručica na dnu pokreće njegove noge. Ovaj set je složen i namijenjen odraslima i iskusnim graditeljima, pa će djeci vjerojatno biti potrebna pomoć pri sastavljanju.

Bit će dostupan za kupnju od 1. listopada 2024.

Fanovi su oduševljeni ovim setom. "Ovo je bolesno dobro", napisao je jedan korisnik na X-u, dok je drugi dodao: "Ovaj set definitivno kupujem." Treći je komentirao: "Inače nisam fan Lega, ali ovaj set me stvarno privukao."

Set će biti dostupan za kupnju od 1. listopada 2024., a košta 129.99 eura. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.