Ninja ima novu masivnu fritezu na vrući zrak u kojoj se može ispeći janjeći but

Foto: ninjakitchen.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend kuhinjskih aparata Ninja predstavio je novu, masivnu fritezu na vrući zrak. Neke od boljih friteza dolaze upravo od ove marke pa ne čudi da nerijetko završavaju na top-ljestvicama najboljih. Sada je Ninja odlučila ponuditi još jednu opciju onima s velikim obiteljima.

@ninjakitchenuk 📣 New Ninja alert! Meet the FlexDrawer Air Fryer   Featuring everything you love about our DualZone Air Fryers, we’ve added a removable divider to create an extra-large 10.4L drawer to help you cook quick family-sized feasts 🍗🍟✨ #ninjakitchenuk #ninjaairfryer #makeyoursaninjakitchen #newproduct #airfryerrecipes ♬ original sound - Ninja Kitchen UK

Nova friteza zove se Ninja Foodi FlexDrawer u Velikoj Britaniji i Europi, a u Americi joj je ime Ninja Foodi FlexBasket, i ima apsolutno ogroman kapacitet: 10.4 litre. Kombinirajte to s dvostrukim zonama kuhanja i Ninjinom podesivom pregradom ladica i dobit ćete jednu od najvećih i najfleksibilnijih friteza na zrak, piše Tech Radar.

U nju stane janjeći but od 2 kg plus kompletno povrće

Velika ladica od 10.4 litre ovdje je velika privlačnost, a mogućnost njezine podjele da primi dvije različite namirnice - na primjer, da piletinu držite odvojeno od povrća - izvrsna je značajka. Za razliku od friteza s dvije ladice, jedna velika košara s dvije različite zone kuhanja znači da možete iskoristiti sav prostor za jedno veliko kuhanje jednostavnim uklanjanjem pregrade.

Prema Ninji, u košaru možete staviti janjeći but od 2 kg, plus kompletno povrće za nedjeljno pečenje. Loša strana tog velikog kapaciteta je, naravno, veličina friteze. Naime, dimenzije od 49 x 31 x 32 cm čine je prilično velikom, a s težinom od 9.3 kg nećete je htjeti premještati u ormar(ić) i vaditi iz njega.

Ali ako imate dovoljno prostora na radnoj površini, Foodi FlexDrawer izgleda kao vrlo fleksibilan, sposoban i koristan uređaj za veće obitelji i/ili složenije kuhanje. Našli smo je na njemačkom Amazonu, gdje se prodaje po cijeni od 269.99 eura (2034.24 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.