Otkrila čarape koje sprječavaju žuljeve pri nošenju Sambi. Pišu joj: "Hvala ti"

Screenshot/Foto: TikTok/shezza.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Stylexfox objavila je video na TikToku u kojem tvrdi da jedino uz jedne posebne čarape može nositi adidas Sambe bez dobivanja žuljeva. Video je postao vrlo popularan na toj platformi, prikupivši impresivnih 9.4 milijuna pregleda i mnoštvo komentara.

@stylexfox The ONLY socks I can wear with Sambas. These shoes killed my feet before finding them @shezzasocks #fashionhacks #shoehacks #shoetok #sambas #adidas #styletips #fashionfinds #styletok ♬ Please Please Please - Sabrina Carpenter

Radi se o čarapama marke Shezzasocks koje imaju stražnji dio podstavljen pjenom, što dodatno štiti stražnji dio stopala od trenja s obućom. "Nema više žuljeva ni flastera", zaključila je tiktokerica na kraju svog videa.

U komentarima su neki korisnici napomenuli da također posjeduju Sambe i nemaju problema s žuljevima ni neudobnošću, a drugi su, pak, istaknuli da im ovakve čarape trebaju baš za Sambe. Treći su naveli i druge vrste obuće za koje bi im ove čarape dobro došle.

"Trebaju mi ovakve čarape za moje Dr. Martens", "Imam Sambe, trebaju mi ovakve čarape", "Treba mi", "Zašto nisam prije čula za ove čarape. Prestala sam nositi Sambe baš zato što mi trljaju stražnji dio stopala", "Trebaju mi za moje Nike Dunk tenisice", "Trebaju mi za moje Golden Goose", "Hvala ti", samo su neki od komentara ispod njezinog videa. 

Izdvojili smo ih ispod

Inače, ovaj brend nudi različite modele čarapa s pjenastom podstavom koje se mogu nositi uz razne stilove obuće, od Samba tenisica do Dr. Martens čizama. Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje, a točan model koji je nosila Stylexfox izdvojili smo ispod.

Stopalice, Shezza, 17.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.