"Napokon Lego set koji želim": Lego predstavio retro radio koji zapravo pušta glazbu

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je predstavio novi Retro Radio set, pravu poslasticu za ljubitelje glazbe iz 50-ih i 60-ih godina. Sa svojih 906 dijelova, ovaj set nudi uzbudljivo iskustvo sastavljanja za sve zaljubljenike u glazbu i umjetnost.

Lego Retro Radio obećava da će vas svojim autentičnim dizajnom i šarmantnim detaljima odvesti natrag u prošlost. Radio ima poseban kotačić koji vam omogućuje kontrolu postavki zvuka i prebacivanje između različitih unaprijed snimljenih melodija, oponašajući iskustvo korištenja pravog retro radija. Set uključuje i skriveni pretinac na stražnjoj ploči u koji možete staviti mobilni telefon i reproducirati glazbu.

"Ovo smo čekali"

Fanovi su preplavljeni oduševljenjem, a ispod njihove Instagram objave stižu brojne pozitivne reakcije. "Prestanite proizvoditi setove koje želim posjedovati! Imam ograničen novac i prostor!", "U redu, kunem se da Lego u ovom trenutku svaki dan najavljuje novi set. Ipak se ne žalim, svi izgledaju fantastično!", "Ovo smo čekali!", "Napokon Lego set koji želim!", "Ovo je još bolje nego što sam zamišljala", neki su od komentara.

Svojim živopisnim bojama i nostalgičnim dizajnom, Lego Retro Radio nije samo funkcionalan uređaj, već i dekorativni element koji će obogatiti svaki suvremeni interijer svojim retro šarmom. Lego Icons Retro Radio bit će dostupan od 4. lipnja, po cijeni od 99 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.