"Napokon imam sjajnu kožu": Bočica ovog eksfolijanta proda se svakih 12 sekundi

Foto: Shutterstock/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SNAŽAN, ali nježan eksfolijant može transformirati vašu kožu uklanjajući mrtve stanice, smanjujući znakove starenja i poboljšavajući ten. Međutim, s toliko mnogo opcija na tržištu, može biti teško odlučiti što odabrati. Međutim, više od 68.000 korisnika različitih dobnih skupina i tipova kože tvrdi da je kultni favorit Paula's Choice - Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - pravi izbor. 

Beta hidroksi kiselina (BHA) je ključni sastojak koji pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože, kao i naslaga prljavštine, koje mogu začepiti pore. Ovaj piling čisti kožu otkrivajući novu kožu kako prolazi kroz slojeve mrtvih stanica. Kao rezultat postiže se svjetliji ten, a fine linije i bore se smanjuju.

Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (118ml), cijena je 39 € (293.85 kn)

Ne koristite ga svaki dan

Iako na proizvodu piše da je ovo nježni eksfolijant i da se može koristiti svakodnevno, mnogi preporučuju da to smanjite na nekoliko puta tjedno. Osim što odčepljuje pore, djeluje na uklanjanje mitesera i smanjenje proširenih pora, koje mogu uzrokovati pojavu akni kod odraslih.

"Imam 50 godina. Volim sunce i ranije sam imala problema s aknama", podijelila je jedna korisnica. "Ovaj proizvod je ujednačio ton moje kože, smanjio izgled sitnih bora, uklonio tamne mrlje i učinio moju kožu glatkom i mekom kao maslac. Sve je čvršće. Ovo je poput magije i zaista mi se sviđa".

Paula's Choice također ne sadrži mirise, bojila i parabene pružajući vam sigurnost da u svoj ritual njege kože unosite samo potrebne sastojke.

Recenzenti sa svim tipovima kože oduševljeni su pilingom Paula's Choice

Ovaj tekući eksfolijant toliko je tražen da se prodaje svakih 12 sekundi, što jasno ukazuje na njegovu veliku popularnost među korisnicima.

"Napokon imam sjajnu kožu", izjavio je jedan zadovoljni kupac. "Obožavam ovaj proizvod. Voljela bih ga imati cijeli život. Pomogao je smanjiti pore, očistiti akne i čak smanjiti bore. Čini i moju kožu mekom. Napokon, u svojim 50-ima, imam sjajnu kožu", napisala je jedna korisnica.

"Kada sam ga prvi put isprobala, bila sam skeptična, ali sljedeći dan sam primijetila kako mi je lice meko, glatko i čisto", napisala je još jedna obožavateljica. "Imam vrlo osjetljivu kožu i ovaj proizvod je ne isušuje, ne peče i ne ostavlja osjećaj masnoće ili ljepljivosti. S obzirom na moju prirodno suhu kožu, hidratacija mi može predstavljati problem, ali ovaj proizvod moju kožu čini mekom i hidratiziranom! Miris, međutim, nije dobar. Voljela bih da porade na mirisu, ali inače jedva čekam isprobati njihove ostale proizvode!" dodala je druga korisnica,

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.