Najpopularnija kartaška igra dolazi i u vodootpornoj verziji. Evo gdje ju kupiti

Foto: amazon.de/mattel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE ZNAMO za vas, ali mi Uno povezujemo s ljetom i kartanjem na plaži, uz belu, naravno. Postoji više verzija Uno karata, od klasičnih, preko dječjih do onih s obratom. No osim toga postoji i vodootporna verzija ove popularne kartaške igre, koja je odlična za odmor na moru, Odnosno bilo gdje gdje postoji bojazan da se mogu smočiti.

Uno je vrlo jednostavna kartaška igra koja kratko traje i neizmjerno je zabavna, pa ne čudi da je mnogima omiljena ljetna igra na plaži. Osim toga, prikladna je za gotovo sve uzraste. Kao što smo već naveli, Uno H20 To Go karte olakšavaju kartanje bilo gdje u blizini vode ili mora. 

Naime, laminirane su i to ih čini otpornima na vodu te iznimno izdržljivima. Za njih ne morate brinuti ako se smoče ili ako se po njima nešto prolije, samo se obrišu i možete nastaviti s kartanjem. Našli smo ih u nekoliko trgovina, a cijena im se kreće od 11 eura naviše, ovisno o trgovini.

Na njemačkom Amazonu su po cijeni od 11.59 eura (87.33 kn), možete ih vidjeti ovdje. U Igračke shop trgovini su po cijeni od 15 eura (113.02 kn) ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.