"Najbolji koji sam kupila": Jedan jastuk postao je viralan na TikToku

Ilustracija: Shutterstock (na fotki nije jastuk o kojem je riječ u tekstu)/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODABIR jastuka za spavanje nije baš jednostavan zadatak, a oni su vrlo važni za dobar san. Tako neki vole tvrđe jastuke, neki mekše, neki velike, neki male, a nekima odgovaraju isključivo anatomski. Isto tako o odabiru jastuka ovisi i način na koji spavate - na leđima, na boku, na trbuhu ili pak kombinirate nekoliko načina kroz noć. 

Tu su i materijali kojima su jastuci ispunjeni, a koje treba uzeti u obzir ovisno o preferencijama. Izbor je danas prilično velik, ali i samim time nije jednostavan. Ne znamo za vas, ali mi smo se, u potrazi za idealnim, nakupovali jastuka. Upravo je zato prije kupnje dobro pročitati recenzije drugih i kada god je to moguće jastuk i isprobati, opipati tkaninu i proučiti od čega je izrađen. 

Ako ste u potrazi za ortopedskim jastukom, možda bi vam mogao odgovarati ovaj koji je u vrlo kratkom roku postao viralan na TikToku, i to zahvaljujući jednoj djevojci i njezinom videu. Radi se o jastuku od memorijske pjene koji je ergonomski ortopedski jastuk i pruža optimalnu potporu osobama koje spavaju na boku, leđima i trbuhu, prema marki. 

Video u kojem tiktokerica hvali ovaj jastuk pogledan je preko 3.4 milijuna puta

Tiktokerica Lauren Raymond objasnila je kako je došla do ovog jastuka. Naime, primijetila je da joj je lijeva strana lica više obješena naspram desne i htjela je to riješiti botoksom. Dobila je odgovor da se to ne može baš tako riješiti i da joj se to događa jer spava na toj strani lica. 

Upravo zato se upustila u potragu za jastukom i našla ovaj. Čak je i svom ocu rekla da si treba naručiti taj jastuk na što joj je on rekao da ga već ima. Rekla je da sada spava na leđima i tako ostane cijelu noć. "Spavam najbolje u životu jer se ne prevrćem više", nahvalila ga je i dodala: "Najbolji jastuk koji sam ikada kupila."

@itslaurenraymond

It takes a couple days to get use to! Its also not a pillow you are like “OMG SO SOFT AND COZY” but the way it levels your body i feels AMAZING to sleep on. My back and neck have never felt better!!

♬ original sound - Lauren Raymond

U komentarima je napisala da ovo nije reklama i da joj je tata kupio ovaj jastuk. "Dvaput jer sam ga zaboravila kad sam se vratila u svoj stan", rekla je. Video je prikupio preko 3.4 milijuna pregleda, mnoštvo komentara, a neki su joj napisali da ih je uvjerila u kupnju. 

"U redu, uvjerila si me", "Kupila sam ga i nadam se da će riješiti sve moje probleme", "Ok, treba mi. Spavam na licu", "Imam ga, dobila sam ga kad sam bila trudna i morala sam spavati na boku. Volim ga", "Isto, promijenio mi je život", neki su od komentara. 

Našli smo sličan koji ima mnoštvo pozitivnih recenzija

Uputili smo se na Amazon kao što to i inače često radimo u potrazi za istim proizvodom i drugim mišljenjima. Tamo smo našli ovaj Donama jastuk vrlo sličan ovome iz videa koji se prodaje po cijeni od 44.99 eura naviše (ovisno o veličini i neke su trenutno na popustu). On ima preko 8000 recenzija i ocjenu 4.3. Evo što pišu o njemu. 

Donama ortopedski jastuk, cijena od 44.99 eura (338.97 kn) naviše

"Ovaj jastuk je izuzetno udoban i značajno mi je poboljšao kvalitetu sna. Prije sam patio od bolova u vratu, ali sada kada koristim ovaj jastuk, te tegobe su stvar prošlosti", napisala je jedna osoba. 

"Isprva izgleda vrlo neobično, ali je vrlo ugodan. Kad sam legao, odmah sam bio impresioniran! Zvuči pretjerano, ali napetost u vratu je nestala dok sam ležao. Jastuk stvarno savršeno pristaje mom vratu i glavi", istaknula je druga osoba u svom osvrtu. 

"Moj muž ima dosta problema sa spavanjem. S ovim jastukom ima manje bolova, ali trebalo mu je dva tjedna da se navikne", napisala je treća. 

"Jastuk čini ono što obećava, moji problemi s vratom su nestali, a moja aktivnost tijekom spavanja također se smanjila. Obično spavam na boku/trbuhu i primjećujem da se i to povuklo. Lako mogu zaspati na boku i gotovo se uopće ne okrećem. Pet zvjezdica od mene", napisala je jedna osoba. 

Napomena - prije kupnje anatomskih ili ortopedskih jastuka uvijek se valja posavjetovati s liječnikom kako ne bi napravili više štete no koristi. Jastuk možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.