Motorola upravo predstavila ubojicu AirTaga, evo detalja

Foto: motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UREĐAJI za praćenje sve su popularniji, a konačno je u prodaju pušten Moto Tag koji je razvila Motorola. Moto Tag se može povezati s Googleovom FMD (Find My Device) mrežom za praćenje za Android uređaje, a možete ga koristiti i uz većinu Apple AirTag dodataka budući da su gotovo istih dimenzija. Tako ga korisnici mogu koristiti s različitim Appleovim dodacima, poput ogrlica za kućne ljubimce, svakodnevnih predmeta i sportske opreme.

S prodajom prvo kreće u SAD-u

Uz navedeno, Motorola Moto Tag ima ugrađeni gumb koji se može koristiti kao daljinski okidač za kameru za gotovo bilo koji Android uređaj. Interno podržava UWB (ultra-wide band) veze za precizno praćenje. To je nešto što drugi dostupni uređaji za praćenje i lociranje uređaja trenutno nemaju. Baterija uređaja je zamjenjiva, a traje do godinu dana.

Uređaj će biti dostupan u dvije boje - plavoj i zelenoj. U SAD-u ga je već moguće naručiti, a uskoro će biti dostupan i u drugim zemljama. Konačan datum nije još potvrđen. Cijena u SAD-u je 29.99 dolara, što je otprilike 27.40 eura za komad. Pakiranje od četiri komada dostupno je po cijeni od 139.99 dolara, odnosno oko 127.50 eura.

Više o uređaju možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.