Motorola lansirala razr telefon u novoj boji. Ljudi pišu: Tako je lijep

Foto: motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLIN razr 40 ultra jedan je od boljih preklopnih uređaja 2023. godine, a sada u suradnji s Pantoneom dobiva novu opciju boje. Tako će Motorola razr 40 ultra od sada biti dostupan i u nijansi Peach Fuzz, Pantoneovoj boji 2024. godine. No osim razr telefona i edge 40 neo dobiva ovu novu nijansu. 

Što se tiče razr telefona Peach Fuzz boja, koja ima tople tonove smeđe i ružičaste, čini stražnju stranu uređaja koja je napravljena od umjetne kože, a može se pronaći i na bočnim stranicama. U šarku telefona ugravirano je i ime robne marke Pantone, kao i nijanse Peach Fuzz. 

"Volim svoj razr, ali u ovoj boji bi bio još bolji", "Jako lijepo", "Volim ovu boju", "Tako je lijep", "Atraktivan telefon", "Kako lijep uređaj", samo su neki od komentara na novu boju Motorolinog razr 40 ultra telefona na Instagramu. 

Motorola razr 40 ultra Peach Fuzz

U ovoj boji bit će dostupan i edge 40 neo 

Kao što smo već naveli, uz Motorolu razr 40 ultra, boja Peach Fuzz bit će dostupna i na telefonu Motorola edge 40 neo. Na njemu se, kao i kod Razr telefona, nova boja vidi na stražnjoj strani uređaja koja je izrađena od umjetne kože i na bočnim stranicama. Na poleđini uređaja pri dnu nalazi se i utisnut uzorak Peach Fuzz boje s nazivom. 

Motorola edge 40 neo Peach Fuzz

Motorola razr 40 ultra / Motorola razr+ i Motorola edge 40 neo u Pantone boji 2024. bit će dostupni na odabranim tržištima diljem svijeta. Za sve informacije o cijenama i specifikacijama posjetite Motorolinu web stranicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.