"Moji snovi su se ostvarili": Ovo je jedan od najboljih rabljenih ulova ikad

Foto: Reddit/lapavoni.com/cremashop.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPOVANJE rabljenih uređaja sve je češće, naročito među mlađim osobama, a nije tajna ni da se može naći jako dobrih ulova. Jedna korisnica Reddita nedavno se pohvalila luksuznim aparatom za kavu, koji je u Goodwillu pronašla po nevjerojatno niskoj cijeni.

"Sad sam samo ljubomoran"

"Kad su me u trgovini pitali znam li što je to, rekla sam da je za kavu i otišla. Aparat za espresso La Pavoni Europiccola koji košta 1200 dolara kupila sam za samo 6.50 dolara u Goodwillu. Moji snovi su se ostvarili", napisala je korisnica randomlybev.

When the checker asked me what this was, I muttered that it’s for making coffee and ran away. $1200 La Pavoni Europiccola espresso maker for $6.50 at Goodwill. My coffee dreams have now been fulfilled.
byu/randomlybev inThriftStoreHauls

"Zato volim ići u Goodwill u bogatijim dijelovima grada. Stvari koje bogati ljudi odbacuju su nenormalne", "Inače mi je drago kad netko nešto nađe ovako jeftino, ali iskreno, sad sam samo ljubomoran", "Njihove aparate imaju u pravim kafićima u Italiji, Španjolskoj i drugim državama gdje se puno pije espresso", neki su od komentara na objavu.

"I to je još profesionalni model. Osjećam se tako otmjeno s njim u kuhinji", napisala je randomlybev. Otkrila je i da ga uči koristiti jer je nešto složeniji nego aparati za kavu koje je dosad imala.

Za espresso i za pjenu

Ovaj smo aparat za kavu pronašli po nešto nižoj cijeni nego u SAD-u, i to na službenoj stranici proizvođača. La Pavoni Europiccola Lusso koristi se posve manualno, a prvi primjerak ovog aparata izašao je na tržište 1961. Osim za espresso, koristi se i za izradu pjene od mlijeka kako biste dobili savršeni cappuccino.

Europiccola ima grijač za vodu zapremnine 8.0 litara, a prvo zagrijavanje traje oko pet minuta. Rađen je od mjedi i čelika, dok je spremnik za vodu izrađen od plastike. Težak je otprilike 5.5 kg, a njegove su dimenzije 320x410mm.

La Pavoni Europiccola Lusso, La Pavoni, 699 eura
La Pavoni Europiccola Lusso, CremaShop, 799 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.