Louis Vuitton radi s Timberlandom na novim čizmama. Pharrell otkrio kako izgledaju

Foto/Screenshot: Shutterstock/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PHARRELL Williams će sutra otkriti svoju treću mušku kolekciju za Louis Vuitton, a nedavno je najavio suradnju između ovog francuskog luksuznog brenda i Timberlanda.

U kratkom videu objavljenom na Instagram računu Skateboard, neformalnom kanalu kojim upravlja glazbenikov tim i koji dijeli detalje iz Vuittonovog studija za mušku odjeću, Pharrell Williams pokazuje svoju Timberland čizmu s labavo zavezanim vezicama, a na jeziku cipele ističe se Louis Vuittonov logotip. 

Mnogi su ispod objave pisali komentare: "Vau", "Koštat će 20.000 dolara", "Trebaju mi", "Kad izlaze?", "Jako su kul, nadam se da neće koštati 7 tisuća dolara", "Savršene". 

Surađivao je i i ranije s Timberlandom

Potpuno otkrivanje čizama očekuje se tijekom revije Louis Vuitton FW24 na Tjednu mode u Parizu 16. siječnja.

Radne čizme, koje su postale popularne među glazbenicima poput Wu-Tang Clana, Jay-Z-a, Tupaca Shakura, Kanye Westa i The Notorious B.I.G., često su bile predmet njihovih rap tekstova. Ove Timberland čizme su također osvojile srca ženskih zvijezda, uključujući Rihannu, Missy Elliott i Aaliyah.

Ovo ne bi bila prva značajna kolekcija obuće za Vuitton, koji je pod vodstvom svog preminulog dizajnera muške odjeće, Virgila Abloha, lansirao vlastite verzije kultnih tenisica Nike Air Force 1.

Williams također ima povijest suradnje s Timberlandom, s obzirom na to da je dizajnirao nekoliko stilova čizama putem kolekcije Bee Line za svoj brend ulične odjeće Billionaire Boys Club. Kako prenosi Footwear News, 2022. godine Timberland čizma koju je prilagodio vlastitim crtežima prodana je za 7500 dolara (6849.90 eura) na njegovoj aukcijskoj platformi Joopiter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.