Lijepo uređena kuća u Stupniku prodaje se za 299.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a svidjela nam se ova lijepo uređena samostojeća kuća u Stupniku. Neto površina kuće je 113 kvadrata, a okućnica ima 1080 kvadrata. Prodaje se za 299.000 € (2.252.816 kn).

Ova prizemnica nalazi se na desetak minuta vožnje od Arena centra, a ima prekrasan pogled na Sljeme i Žumberak. Kuća se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, spremišta, dvije kupaonice s WC-om, tri spavaće i jedne radne sobe. 

Prodaje se kompletno namještena

U oglasu navode da kuća ima podno grijanje na gradski plin, a posjeduje i peć na drva. Na krovu kuće se nalazi 10 solarnih ploča, a ima i bunar s kloriranom vodom i filterima te postoji mogućnost priključenja na vodovod na glavnoj cesti. 

Kuća ima prekrasnu okućnicu s pomoćnim objektom, odnosno drvenom kućicom od 15 m2. Ispred kuće može se parkirati oko sedam automobila.

Prodaje se kompletno namještena, a kao prednost u oglasu ističu niske režije. Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže. 

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.